Jos et löydä Apple Watchin i-kuvaketta

Kun muodostat Apple Watchista laiteparin käsin, sinua pyydetään napauttamaan i-kuvaketta. Jos et näe i-kuvaketta, sinun täytyy ehkä ensin poistaa kellon laitepari tai kellon tiedot.

Varmista, että kellosta ei ole jo muodostettu laiteparia

Voit muodostaa Apple Watchista laiteparin iPhonen kanssa vain, jos kellosta ei ole vielä muodostettu laiteparia. Jos näet yhä kellonajan, lukitusnäytön tai appeja Apple Watchissa, kello ja iPhone saattavat edelleen olla laitepari.

Ennen kuin voit muodostaa laiteparin uudelleen, sinun täytyy poistaa kellon ja iPhonen laitepari tai poistaa kellon tiedot. Voit käyttää kumpaa tahansa seuraavista tavoista:

Laiteparin poistaminen iPhonella

1. Avaa iPhonen Watch-appi, napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja napauta sitten Kaikki kellot -kohtaa näytön yläosassa.
  2. Napauta i-kuvaketta  sen kellon vierestä, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta sitten Poista Apple Watch -laitepari.
  3. Vahvista napauttamalla uudelleen, ja odota sitten, kunnes kellon laitepari poistetaan.
  4. Kun Apple Watchin laitepari on poistettu kokonaan, voit muodostaa laiteparin uudelleen

Apple Watchin tietojen poistaminen

1. Avaa kellon Asetukset-appi ja napauta sitten Yleiset > Nollaa.
  2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset, ja vahvista sitten napauttamalla uudelleen.
  3. Odota sitten, kunnes kello poistaa laiteparin.
  4. Kun Apple Watchin laitepari on poistettu kokonaan, voit muodostaa laiteparin uudelleen

Jos laiteparin muodostuminen pysähtyy

Jos näyttää siltä, että Apple Watchin yhdistämisprosessi on pysähtynyt – esimerkiksi laiteparin muodostuksen animaatio pysyy näytöllä useita minuutteja – kellon nollaaminen voi auttaa:

1. Pidä Digital Crownia painettuna, kun Apple Watch on laiteparin muodostustilassa.
  2. Napauta Nollaa, kun se näkyy kellossa.
  3. Kun kellosi on nollattu, voit muodostaa laiteparin uudelleen.

i-kuvakkeen sijainti

Jos olet poistanut Apple Watchin laiteparin tai kellon tiedot ja haluat määrittää kellon käsin, näet i-kuvakkeen  näytön oikeassa alakulmassa. Jos haluat nähdä kellosi nimen ja muodostaa laiteparin käsin, napauta i-kuvaketta.

Tuo iPhone Apple Watchin lähelle -viesti näkyy, jotta laiteparin muodostaminen voidaan aloittaa.

i-kuvake laitepariksi muodostamattomassa Apple Watchissa

Laiteparin muodostamisen animaationäyttö, jonka oikeassa alakulmassa näkyy tietopainike.

i-kuvake laiteparin muodostamisen animaationäytössä