i-kuvakkeen etsiminen Apple Watchin määrittämistä varten

Kun määrität Apple Watchia, sinua saatetaan pyytää napauttamaan i-kuvaketta. Lue, mikä se on, ja miten löydät sen.

i-kuvakkeen sijainti

Löydät i-kuvakkeen  laitepariksi muodostamattoman Apple Watchin oikeasta alakulmasta. Jos haluat nähdä kellosi nimen ja muodostaa laiteparin käsin, napauta i-kuvaketta.

Tuo iPhone Apple Watchin lähelle -viesti näkyy, jotta laiteparin muodostaminen voidaan aloittaa.

i-kuvake laitepariksi muodostamattomassa Apple Watchissa

Laiteparin muodostamisen animaationäyttö, jonka oikeassa alakulmassa näkyy tietopainike.

i-kuvake laiteparin muodostamisen animaationäytössä

Jos et löydä i-kuvaketta

Jos näet yhä kellonajan, lukitusnäytön tai appeja Apple Watchissa, kello ja iPhone saattavat edelleen olla laitepari. Sinun pitää poistaa kello tai sen laitepari, ennen kuin voit muodostaa laiteparin uudelleen. Voit poistaa laiteparin joko iPhonesta tai Apple Watchista.

Laiteparin poistaminen iPhonesta

1. Avaa Apple Watch -appi, napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten näytön yläosassa näkyvää kelloasi.
  2. Napauta i-kuvaketta  sen kellon vierestä, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta sitten Poista Apple Watch -laitepari.
  3. Vahvista napauttamalla uudelleen, ja odota sitten, kunnes kello poistaa laiteparin.

Kun Apple Watchin laitepari on poistettu kokonaan, voit muodostaa laiteparin uudelleen

Laiteparin poistaminen Apple Watchista

1. Avaa Asetukset-appi, ja napauta sitten Yleiset > Nollaa.
  2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset, ja vahvista sitten napauttamalla uudelleen.
  3. Odota sitten, kunnes kello poistaa laiteparin.

Kun Apple Watchin laitepari on poistettu kokonaan, voit muodostaa laiteparin uudelleen