Piirtäminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Muistiinpanot-apissa

Voit piirtää tai lisätä luonnosliitteen sormenpäälläsi Muistiinpanot-apissa.

Aloittaminen

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS-versio.
  • Jos haluat käyttää Muistiinpanot-apin uusimpia ominaisuuksia, varmista, että olet ottanut Muistiinpanot käyttöön iCloudissa tai olet tallentanut muistiinpanot laitteeseen. Monet Muistiinpanot-ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluiden kanssa.

Piirrosten luominen muistiinpanoihin

1. Napauta muistiinpanossa kuvaketta kynän kuvake.
  2. Valitse väri ja piirrostyökalu. Voit käyttää lyijykynää, tussia tai kynää.
  3. Napauta Valmis.

Jos haluat piirtää jonkin piirroksen osan uudelleen, napauta pyyhekumia ja sitten poistettavaa aluetta. Jos poistat vahingossa jotain, napauta Peru-kuvaketta. Voit myös mukauttaa kynän, lyijykynän ja tussin viivojen paksuutta ja värien peittävyyttä. Jos haluat suurentaa tai pienentää piirrosaluetta, muuta kokoa vain vetämällä keltaista viivaa.

Kun olet tehnyt piirroksen, voit liikutella sitä. Napauta Vapaa valinta -työkalua Vapaa valinta -työkalun kuvake, tee ympyrä siirrettävän piirroksen ympärille ja vedä se sitten haluamaasi kohtaan.

Lue, miten voit piirtää Apple Pencilillä Muistiinpanot-apissa.

Luonnosliitteen luominen

1. Napauta muistiinpanossa kuvaketta Lisää-kuvake.
  2. Napauta Lisää luonnos.
  3. Valitse väri ja luonnostelutyökalu. Voit käyttää kynää, merkintätyökalua tai kynätyökalua.
  4. Napauta Valmis.

Muistiinpanot-apin hyödyntäminen entistä tehokkaammin