Piirtäminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Muistiinpanot-apissa

Muistiinpanot-apissa voit piirtää sormenpäälläsi.

Aloittaminen

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  • Jos haluat käyttää uusimpia Muistiinpanot-apin toimintoja, varmista, että päivität piirrokset ja otat Muistiinpanot-apin käyttöön iCloudissa tai tallennat muistiinpanot laitteeseesi. Monet Muistiinpanot-ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluiden kanssa.

Piirrosten luominen muistiinpanoihin

1. Napauta muistiinpanossa .
  2. Valitse väri ja piirustustyökalu, kuten kynä  tai tussi .
  3. Napauta Valmis.

Jos haluat piirtää jonkin piirroksen osan uudelleen, napauta pyyhekumia ja sitten poistettavaa aluetta. Jos poistat vahingossa jotain, napauta Peru-kuvaketta . Voit myös mukauttaa piirustustyökalujen viivojen paksuutta ja värien peittävyyttä. Voit suurentaa tai pienentää piirustusaluetta vetämällä piirustuksen ylä- ja alaosassa olevaa keltaista viivaa ja muuttamalla alueen kokoa.

Kun olet tehnyt piirroksen, voit liikutella sitä. Napauta Vapaa valinta -työkalua , piirrä ympyrä liikuteltavan piirroksen ympärille ja vedä se sitten haluamaasi kohtaan. Voit käyttää Vapaa valinta -työkalua myös piirustuksen osien kopiointiin ja liittämiseen.

Lue, miten voit piirtää Apple Pencilillä Muistiinpanot-apissa.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän