PowerSchoolin Apple School Manager -liitännäisen päivittäminen

Lue, miten voit ladata Apple School Manager -liitännäisen uusimman version ja päivittää siihen.

Jos haluat päivittää PowerSchoolin Apple School Manager -liitännäisen, lataa Apple School Manager -liitännäisen uusin versio ja päivitä siihen toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

Version tarkistaminen

Apple School Manager -liitännäisen nykyinen versio on 1.5.

Jos olet asentanut Apple School Manager -liitännäisen, voit tarkistaa version seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään PowerSchooliin.

2. Klikkaa sivupalkissa System (Järjestelmä) -kohtaa, vieritä alas ja klikkaa System Settings (Järjestelmäasetukset). Klikkaa sitten Plugin Management Configuration (Liitännäisen hallintamääritys).

3. Tarkista versio Apple School Managerin vierestä:

Apple School Manager -liitännäisen lataaminen

Lataa uusin liitännäinen tämän linkin kautta: Lataa Apple School Manager -liitännäinen. Tiedoston nimi on AppleSchoolSync.zip. Liitännäisen on pysyttävä ZIP-tiedostomuodossa, joten varmista, että selaimesi ei automaattisesti pura tiedostoa AppleSchoolSync-kansioon. Ctrl-klikkaa linkkiä esimerkiksi Safarissa ja valitse sitten oikotievalikosta Lataa linkitetty tiedosto. Jos lataus puretaan kansioon, luo kansiosta jälleen ZIP-tiedosto pakkaamalla kansio.

Liitännäisen asentaminen

Asenna liitännäinen ensimmäisen kerran toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

1. Kirjaudu sisään PowerSchooliin.

2. Klikkaa sivupalkin Setup (Käyttöönotto) -osiossa System (Järjestelmä) -kohtaa, vieritä sitten alas Server (Palvelin) -osioon ja klikkaa System Settings (Järjestelmäasetukset).

3. Klikkaa Plugin Management Configuration (Liitännäisen hallintamääritys).

4. Klikkaa Install (Asenna), klikkaa Choose File (Valitse tiedosto), valitse lataamasi Apple School Manager -liitännäinen (AppleSchoolSync.zip), klikkaa Upload (Lähetä) ja klikkaa sitten Install (Asenna).

5. Valitse Apple School Managerin vieressä Enable (Ota käyttöön) -valintaneliö ja klikkaa sitten Enable (Ota käyttöön).

6. Klikkaa Apple School Manager ja klikkaa sitten Data Provider Configuration (Tietojen tarjoajan määritys). Pidä tämä sivu auki ja käytä tietoja asiakastunnuksen ja Client Secretin päivittämiseen.

Liitännäisen päivittäminen

Päivitä aiemmasta versiosta toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

1. Kirjaudu sisään PowerSchooliin.

2. Klikkaa sivupalkin Setup (Käyttöönotto) -osiossa System (Järjestelmä) -kohtaa, vieritä sitten alas Server (Palvelin) -osioon ja klikkaa System Settings (Järjestelmäasetukset).

3. Klikkaa Plugin Management Configuration (Liitännäisen hallintamääritys) ja klikkaa Apple School Manager.

4. Klikkaa Update (Päivitä), klikkaa Choose File (Valitse tiedosto), valitse lataamasi Apple School Manager -liitännäinen (AppleSchoolSync.zip), klikkaa Upload (Lähetä) ja klikkaa sitten Submit (Lähetä).

5. Klikkaa Enable (Ota käyttöön).

PowerSchool-liitännäisen asiakastunnus ja Client Secret eivät muutu, kun liitännäinen päivitetään. Jos kuitenkin seuraava synkronointi PowerSchoolin kanssa ei onnistu Apple School Managerissa, toimi seuraavassa osiossa annettujen ohjeiden mukaan.

Asiakastunnuksen ja Client Secretin päivittäminen

Kun olet asentanut Apple School Manager -liitännäisen, lisää asiakastunnus ja Client Secret Apple School Manageriin.

1. Avaa uusi selainikkuna ja kirjaudu sitten sisään Apple School Manageriin.

2. Klikkaa vasemmassa alakulmassa Settings (Asetukset), klikkaa Data Source (Datalähde) ja klikkaa sitten Student Information System (Opiskelijatietojärjestelmä) -kohdan vieressä Edit (Muokkaa).

3. Kopioi asiakastunnus ja Client Secret sivulta, jonka pidit avoinna edellisessä osiossa, liitä ne Apple School Managerin asiakastunnus- ja Client Secret -kenttiin, ja klikkaa sitten Tallenna.

4. Klikkaa Last Data Sync (Viimeisin tietojen synkronisointi) -kohdan vieressä Refresh (Päivitä).

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.