PowerSchoolin Apple School Manager -liitännäisen päivittäminen

Lue, miten voit ladata Apple School Manager -liitännäisen uusimman version ja päivittää siihen.

Päivitä PowerSchoolin Apple School Manager -liitännäinen noudattamalla näitä vaiheita, joiden avulla voit ladata uusimman Apple School Manager -liitännäisen, poistaa vanhan liitännäisen, asentaa uuden liitännäisen ja päivittää sitten Apple School Managerin asiakastunnuksen ja Client Secretin.

Version tarkistaminen

Apple School Manager -liitännäisen nykyinen versio on 1.4.

Jos olet asentanut Apple School Manager -liitännäisen, voit tarkistaa version seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään PowerSchooliin.
  2. Klikkaa sivupalkissa System (Järjestelmä) -kohtaa, vieritä alas ja klikkaa System Settings (Järjestelmäasetukset). Klikkaa sitten Plugin Management Configuration (Liitännäisen hallintamääritys).
  3. Tarkista versio Apple School Managerin vierestä.

Apple School Manager -liitännäisen lataaminen

Lataa uusin liitännäinen tämän linkin kautta: Lataa Apple School Manager -liitännäinen. Tiedoston nimi on AppleSchoolSync.zip. Liitännäisen on pysyttävä ZIP-tiedostomuodossa, joten varmista, että selaimesi ei automaattisesti pura tiedostoa AppleSchoolSync-kansioon. Ctrl-klikkaa linkkiä esimerkiksi Safarissa ja valitse sitten oikotievalikosta Lataa linkitetty tiedosto. Jos lataus puretaan kansioon, luo kansiosta jälleen ZIP-tiedosto pakkaamalla kansio.

Vanhan liitännäisen poistaminen

Kun olet ladannut Apple School Manager -liitännäisen, poista vanha Apple School Manager -liitännäinen.

1. Kirjaudu sisään PowerSchooliin.
  2. Klikkaa sivupalkin Setup (Käyttöönotto) -osiossa System (Järjestelmä) -kohtaa, vieritä sitten alas Server (Palvelin) -osioon ja klikkaa System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Klikkaa kohtaa Plugin Management Configuration (Liitännäisen hallintamääritys), klikkaa Apple School Managerin vieressä Delete (Poista) -painiketta ja klikkaa sitten Yes (Kyllä).

Uuden liitännäisen asentaminen

Asenna seuraavaksi uusi Apple School Manager -liitännäinen.

1. Klikkaa PowerSchool-ikkunan oikeassa yläkulmassa Install (Asenna), klikkaa sitten Choose File (Valitse tiedosto) ja valitse lataamasi Apple School Manager -liitännäinen (AppleSchoolSync.zip). Klikkaa ensin Open (Avaa) ja sitten Install (Asenna).
  2. Valitse Apple School Managerin vieressä Enable (Ota käyttöön) -valintaneliö ja klikkaa sitten Enable (Ota käyttöön).
  3. Klikkaa Apple School Manager ja klikkaa sitten Data Provider Configuration (Tietojen tarjoajan määritys). Pidä tämä sivu avoinna ja käytä asiakastunnus- ja Client Secret -kenttien tietoja seuraavassa osiossa.

Asiakastunnuksen ja Client Secretin päivittäminen

Kun olet asentanut uuden Apple School Manager -liitännäisen, päivitä Apple School Managerin asiakastunnus ja Client Secret.

1. Avaa uusi selainikkuna ja kirjaudu sitten sisään Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa vasemmassa alakulmassa Asetukset, klikkaa Tietolähde ja klikkaa sitten Opiskelijatietojärjestelmän vieressä Muokkaa.
  3. Kopioi asiakastunnus ja Client Secret sivulta, jonka pidit avoinna edellisessä osiossa, liitä ne Apple School Managerin asiakastunnus- ja Client Secret -kenttiin, ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Klikkaa Viimeisin tietojen päivitys -kohdan vieressä Päivitä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.