Videon toistaminen ja hallitseminen TV:ssä Sirin avulla

Pyydä Siriä toistamaan video huoneessa, jossa haluat katsoa sen, tai lähettämään iPhonella katsomasi video Apple TV:hen tai AirPlay-yhteensopivaan äly-TV:hen. Hallitse lisäksi televisiota vain äänelläsi.

Sisällön toistaminen Sirin avulla

Pyydä Siriä toistamaan elokuva olohuoneessa tai suosikkitelevisio-ohjelman uusin jakso makuuhuoneessa.

Sano vain ”Hei Siri” tai paina Siri-painiketta. Tämän jälkeen voit sanoa erilaisia asioita:

• ”Toista Greenland olohuoneen TV:ssä.”
  • ”Katso Ted Lasson uusin jakso makuuhuoneen Apple TV:ssä.”

Osa apeista ja videopalveluista edellyttää tilausta, jotta sisältöä voidaan toistaa.

Videon lähettäminen iPhonesta televisioon Sirin avulla

Kun toistat elokuvaa tai TV-sarjaa iPhonessa, sano ˮHei Siriˮ tai paina Siri-painiketta. Sano sitten esimerkiksi näin:

• ˮToista tämä olohuoneen TV:ssä.ˮ
  • ˮToista tämä makuuhuoneen Apple TV:ssä.ˮ

Toiston hallitseminen Sirin avulla

Pyydä Siriä laittamaan TV päälle tai sammuttamaan se. Voit myös toistaa, keskeyttää, kelata taaksepäin ja hallita toistettavaa sisältöä.

Sano ˮHei Siriˮ tai paina Siri-painiketta. Tämän jälkeen voit sanoa erilaisia asioita:

• ˮLaita olohuoneen TV päälle.ˮ
  • ˮLopeta makuuhuoneen Apple TV:n toisto.ˮ
  • ˮToista makuuhuoneen Apple TV:tä.ˮ
  • ˮKelaa olohuoneen TV:tä 30 sekuntia.ˮ

Sirin saatavuus, ominaisuudet ja komennot vaihtelevat kielen, maan ja alueen mukaan. Lue, mitä Sirin ominaisuuksia eri maissa ja alueilla tuetaan.