AirPods- ja AirPods Pro -kuulokkeiden nollaaminen

AirPodit on ehkä nollattava, jos ne eivät lataudu tai jos haluat korjata muun ongelman.

1. Aseta AirPodit niiden latauskoteloon ja sulje kansi.

2. Odota 30 sekuntia.

3. Avaa latauskotelon kansi ja laita AirPodit korviisi.

4. Valitse Asetukset > Bluetooth. Tai valitse Asetukset > [omat AirPodisi].

• Jos AirPodisi näkyvät siellä yhdistettyinä, napauta Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä AirPodiesi vieressä, napauta Unohda tämä laite ja vahvista sitten napauttamalla uudestaan.

• Jos AirPodisi eivät näy siellä, jatka seuraavaan vaiheeseen.

5. Aseta AirPodit niiden latauskoteloon ja jätä kansi auki.

6. Pidä kotelon takana olevaa käyttöönottopainiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan, kunnes kotelon etupuolella oleva tilavalo alkaa vilkkua keltaisena ja sitten valkoisena.*

AirPodien latauskotelot
  7. Yhdistä AirPodit uudelleen: Kun AirPodit ovat latauskotelossa ja kansi auki, aseta AirPodit iPhonen tai iPadin lähelle. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.

AirPodit voidaan yhdistää yhteen Apple ID:hen. Jos haluat käyttää jonkun toisen henkilön jo käyttämiä AirPods (3. sukupolvi)- tai AirPods Pro (1. tai 2. sukupolvi) -kuulokkeita, kyseisen henkilön on poistettava AirPodit Apple ID:stään.

* Jos nollaat AirPodit, myös AirPodien asetukset nollautuvat. Voit muuttaa asetuksiasi uudelleen.