AirPods- ja AirPods Pro -kuulokkeiden nollaaminen

AirPodit on ehkä nollattava, jos ne eivät lataudu tai jos haluat korjata muun ongelman.

1. Aseta AirPodit niiden latauskoteloon ja sulje kansi.
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Avaa latauskotelon kansi.
  4. Kun AirPodit ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneesi, iPadiisi tai iPod touchiisi, valitse Asetukset > Bluetooth tai Asetukset > [AirPodisi] ja napauta sitten AirPodien vierestä Lisätietoja-painiketta . Jos et näe AirPodejasi kohdassa Asetukset > Bluetooth tai Asetukset > [AirPodisi], siirry seuraavaan vaiheeseen.
  5. Napauta Unohda tämä laite ja vahvista valintasi napauttamalla uudelleen.
  6. Kun kansi on auki, pidä kotelon takana olevaa käyttöönottopainiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan, kunnes kotelon etupuolella oleva tilavalo alkaa vilkkua keltaisena ja sitten valkoisena.*
    AirPodien latauskotelot
  7. Yhdistä AirPodit uudelleen: Kun AirPodit ovat latauskotelossa ja kansi auki, aseta AirPodit iPhonen, iPadin tai iPod touchin lähelle. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.

AirPodit voidaan yhdistää yhteen Apple ID:hen. Jos haluat käyttää jonkun toisen henkilön jo käyttämiä AirPods (3. sukupolvi)- tai AirPods Pro (1. tai 2. sukupolvi) -kuulokkeita, kyseisen henkilön on poistettava AirPodit Apple ID:stään.

* Jos nollaat AirPodit, myös AirPodien asetukset nollautuvat. Voit muuttaa asetuksiasi uudelleen.