AirPodien nollaaminen

Sinun on mahdollisesti nollattava AirPodisi (1. tai 2. sukupolvi), jos et pysty yhdistämään niihin, jos ne eivät lataudu tai jos haluat korjata muun ongelman.1 Nämä vaiheet toimivat langattoman latauskotelon ja tavallisen Lightning-latauskotelon kanssa.

Valitse iOS-laitteessasi Asetukset

Valitse Asetukset > Bluetooth ja napauta ”i”-kuvaketta AirPodiesi vieressä.2 Napauta sitten Unohda tämä laite, ja napauta uudelleen vahvistaaksesi.

Aseta AirPodit koteloonsa

Sulje kansi. Odota 30 sekuntia ja avaa kansi.

AirPodien nollaaminen

Pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo välkkyy muutaman kerran keltaisena ja palaa sitten jatkuvasti valkoisena.

AirPodien yhdistäminen uudelleen

Aseta AirPodit laitteen lähelle. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.

Lisätietoja

Lue lisää AirPodien käyttöönottamisesta muissa Bluetooth-laitteissa. Jos korvaavan AirPodin yhdistämisessä on ongelmia, lue lisää korvaavista AirPodeista.

1. Kun nollaat AirPodisi, myös AirPodiesi asetukset nollautuvat. Voit muuttaa asetuksiasi uudelleen.
  2. Jos AirPodit eivät näy kohdassa Asetukset > Bluetooth, siirry seuraavaan vaiheeseen.