AirPodien nollaaminen

Sinun on mahdollisesti nollattava AirPodisi, jos et pysty yhdistämään niihin, jos ne eivät lataudu tai jos haluat korjata muun ongelman.1

Aseta AirPodit koteloonsa

Sulje kansi. Odota 30 sekuntia ja avaa kansi.

Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, valitse Asetukset

Valitse Asetukset > Bluetooth ja napauta i-kuvaketta AirPodiesi vieressä.2 Napauta sitten Unohda tämä laite, ja napauta uudelleen vahvistaaksesi.

Nollaa AirPodit

Kun kansi on auki, pidä kotelon takana olevaa käyttöönottopainiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan, kunnes tilavalo alkaa vilkkua keltaisena.

Yhdistä AirPodit uudelleen

Pidä kotelon kansi avoinna ja aseta AirPodit lähelle laitettasi. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.

Lisätietoja

Lue lisää AirPodien käyttöönottamisesta muissa Bluetooth-laitteissa. Jos korvaavan AirPodin yhdistämisessä on ongelmia, lue lisää korvaavista AirPodeista.

1. Kun nollaat AirPodisi, myös AirPodiesi asetukset nollautuvat. Voit muuttaa asetuksiasi uudelleen.
  2. Jos AirPodit eivät näy kohdassa Asetukset > Bluetooth, siirry seuraavaan vaiheeseen.