Kuvien lähettäminen iPhoneen tai iPadiin Viestit-apilla

Perehdy erilaisiin tapoihin jakaa kuvia ja videoita Viestit-apilla iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Voit lähettää kuvia ja videoita Kuvat-kirjastostasi kahdella tavalla: käynnistämällä Kuvat-apin tai käynnistämällä Viestit-apin.

Kuvien ja videoiden jakaminen Kuvat-apista

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Napauta Valitse ja napauta sitten jokaista kuvaa tai videota, jonka haluat jakaa.
  3. Napauta Jaa-painiketta  ja napauta sitten Viesti. Jos valitsit enintään kolme kohdetta, ne ilmestyvät kaikki uuteen viestiin, ja jos valitsit neljä kohdetta tai enemmän, viesti sisältää iCloud-linkin.*
  4. Lisää vastaanottajat Vastaanottaja-kenttään ja lisää halutessasi kommentti.
  5. Napauta Lähetä-painiketta .

* Vastaanottajat näkevät yhden jakamistasi kohteista sekä iCloud-linkin, jota napauttamalla he voivat katsoa muut kohteet. Tämä linkki voidaan jakaa yksittäisten kuvien tapaan. Jos haluat lähettää viestissä yksitellen neljä kohdetta tai enemmän, toimi Viestit-apissa seuraavien ohjeiden mukaan.

Kuvien ja videoiden jakaminen Viestit-apista

1. Avaa Viestit-appi.
  2. Napauta keskustelua tai Uusi viesti -painiketta .
  3. Napauta Kuvat-painiketta . Jos et näe Kuvat-painiketta, avaa appipalkki napauttamalla iMessage-appien painiketta .
  4. Napauta jokaista kuvaa ja videota, jonka haluat jakaa. Voit näyttää muita viimeksi käytettyjä kohteita pyyhkäisemällä vasemmalle. Kun valitset kohteita, ne lisätään viestiin.
  5. Lisää vastaanottajat Vastaanottaja-kenttään, jos kyseessä on uusi viesti, ja lisää halutessasi kommentti.
  6. Napauta Lähetä-painiketta .

Muut jakotavat

• Kun napautat Kuvissa Jaa-painiketta , voit valita muita jakotapoja, kuten Mailin, AirDropin ja muiden valmistajien appeja.
  • Jakoehdotukset sopii erinomaisesti menneiden tapahtumien muistelemiseen ja helpottaa niiden jakamista rajoitetun ajan.
  • Jos haluat jakaa tilan jatkuvalle yhteiselle kuvien jakamiselle tai jos haluat hallita sitä, kuka näkee jaetut kuvasi, kokeile Jaettuja albumeita.