Yleisen leikepöydän käyttäminen sisältöjen kopiointiin ja liittämiseen Apple-laitteiden välillä

Yleisen leikepöydän avulla voit kopioida sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, yhdessä Apple-laitteessa ja liittää sisällön sitten toiseen Apple-laitteeseen.

Yleisen leikepöydän ottaminen käyttöön

Voit käyttää yleistä leikepöytää sellaisella Macilla, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, joka täyttää jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset. Se toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja määritetty seuraavasti:

Voit ottaa Handoffin laitteissasi käyttöön seuraavasti:

• Mac: Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Yleiset. Valitse Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.
  • iPhone, iPad ja iPod touch: valitse Asetukset > Yleiset > Handoff ja laita sitten Handoff päälle.

Yleisen leikepöydän käyttäminen

1. Kopioi teksti, kuva tai muu sisältö yhdellä laitteella ihan tavalliseen tapaan.
    Yleisen leikepöydän avulla voit myös kopioida kokonaisia tiedostoja yhdestä Macista toiseen. Kummassakin Macissa on oltava macOS High Sierra tai uudempi.
  2. Sisältö lisätään automaattisesti lähistöllä olevan toisen laitteen leikepöydälle. Se säilyy siellä hetken tai kunnes korvaat sen kopioimalla jotain muuta jommallakummalla laitteella.
  3. Liitä sisältö toiseen laitteeseen tavalliseen tapaan.