iCloud-kuvien ja -videoiden lataaminen

iCloud-kuvien avulla voit ladata kopiot kuvistasi ja videoistasi millä tahansa laitteella.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud.comista

Jos haluat tallentaa kopioita valokuvistasi ja videoistasi iCloud.comista iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin, Maciin tai Windows-tietokoneeseen, noudata näitä ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta iCloud.comissa Kuvat.
  2. Napauta Valitse ja napauta sitten kuvaa tai videota. Jos haluat valita useita kuvia tai videoita, napauta niistä useampia. Jos haluat valita koko kirjaston, napauta Valitse kaikki.
  3. Napauta Lisää-painiketta .
  4. Valitse Lataa ja vahvista sitten napauttamalla Lataa.

Jos kuvasi ladataan ZIP-arkistona, ota selvää, miten voit purkaa kansion iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Mac tai Windows-tietokone

1. Klikkaa iCloud.comissa Kuvat, ja valitse sitten kuva tai video. Pidä Macin komentonäppäintä tai Windows-tietokoneen Ctrl-näppäintä painettuna valitaksesi useita kuvia tai videoita.
  2. Klikkaa ikkunan yläkulmassa olevaa latauspainiketta iCloud-latauskuvake ja pidä sitä painettuna. Jos haluat ladata kuvan tai videon muodossa, jossa se alun perin tallennettiin tai tuotiin, valitse Muokkaamaton alkuperäinen. Valitse JPEG- tai H.264-muodon tapauksessa Yhteensopivin, vaikka kuvaa tai videota olisi muokattu tai se olisi alun perin ollut HEIF- tai HEVC-muodossa.*
  3. Klikkaa Lataa.

Jos kuvasi ladataan ZIP-arkistona, ota selvää, miten voit purkaa kansion Macissa tai Windows-tietokoneessa

Mitä tapahtuu, kun poistat valokuvia tai videoita?

Muista, että kun poistat valokuvan iCloud-kuvista, se poistetaan myös iCloudista ja muista laitteista, joihin olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä – vaikka olisit ottanut käyttöön Lataa ja pidä alkuperäiset tai Lataa alkuperäiset tähän Maciin. Jos päätät ladata alkuperäiset, tämä vaikuttaa myös laitteen tallennustilaan. Lue lisää laitteen tallennustilan hallinnasta. Voit myös lukea, miten lähetät kuvat ja videot toiseen laitteeseen AirDropin avulla.

Kuvien ja videoiden lataaminen Kuvat-apista

Jos haluat ladata kuvien ja videoiden täysikokoisen kopion Kuvat-apista iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iOS 10.3:lla tai uudemmalla, iPadOS:llä tai Macilla, jossa on OS X Yosemite 10.10.3 tai uudempi, noudata näitä ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud ja napauta sitten Kuvat.
  3. Valitse Lataa ja pidä alkuperäiset.

Mac

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Valitse Kuvat > Asetukset.
  3. Valitse iCloud ja valitse sitten Lataa alkuperäiset tähän Maciin.

Windows-tietokone

Jos käytät Windows-tietokonetta, voit ottaa iCloud Windowsille -apin käyttöön ja ladata kuvien ja videoiden kopion iCloud-kuvista.

Kuvien ja videoiden lataaminen Jaetuista albumeista

Voit ladata kopioita Jaetuissa albumeissa olevista valokuvista ja videoista omaan kirjastoosi. Lisätietoja Jaettujen albumien käytöstä

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Kuvat-appi ja siirry Albumit-välilehteen.
  2. Vieritä alas kohtaan Jaetut albumit ja valitse albumi.
  3. Napauta valokuvaa tai videota ja napauta sitten jakamiskuvaketta.
  4. Valitse Tallenna kuva tai Tallenna video.

Mac

1. Avaa Kuvat ja valitse sitten vasemmassa laidassa olevasta valikosta Jaettu albumi.
  2. Valitse valokuva tai video.
  3. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse sitten Tuo.

Windows-tietokone

iCloud Windowsille 11.1:

1. Valitse Käynnistä-valikko > iCloudin Jaetut albumit.
  2. Kaksoisklikkaa jaettua albumia, josta haluat ladata kuvia tai videoita.
  3. Kaksoisklikkaa kuvaa tai videota ja kopioi se sitten tietokoneessa toiseen kansioon.

iCloud Windowsille 7.x:

1. Avaa Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat.
  3. Kaksoisklikkaa Jaetut-kansiota.
  4. Kaksoisklikkaa jaettua albumia, josta haluat ladata kuvia tai videoita.
  5. Kaksoisklikkaa kuvaa tai videota ja kopioi se sitten tietokoneessa toiseen kansioon.

Jos haluat ladata koko albumin, avaa Resurssienhallinta-ikkuna, avaa Kuvat-kansio ja avaa sitten iCloud-kuvat-kansio. Kopioi Jaettu albumi -kansio tietokoneessa toiseen sijaintiin.

Jos tarvitset apua kuvien tai videoiden lataamisessa