iCloud-kuvien ja -videoiden lataaminen

iCloud-kuvien avulla voit ladata kopiot kuvistasi ja videoistasi millä tahansa laitteella.

Sisällön lataaminen Kuvat-apista

iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 10.3 tai uudempi:

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat.
  2. Valitse Lataa ja pidä alkuperäiset.

Mac, jossa on OS X Yosemite 10.10.3 tai uudempi*:

1. Avaa Kuvat-ohjelma.
  2. Valitse Kuvat > Asetukset > iCloud > Lataa alkuperäiset tähän Maciin.

Muista, että kun poistat kuvan iCloud-kuvista, se poistetaan iCloudista eikä enää ole saatavilla millään laitteella, vaikka Lataa ja pidä alkuperäiset- tai Lataa alkuperäiset tähän Maciin -asetus olisi käytössä. Alkuperäisten versioiden lataaminen vaikuttaa myös laitteen tallennustilaan, joten voit halutessasi lukea lisätietoja tallennustilan hallitsemisesta. Voit myös lukea, miten voit siirtää sisältöä laitteesta toiseen AirDropilla.

* Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit ottaa iCloudin Windows-version käyttöön ja ladata sisältösi iCloud-kuvista.

Sisällön lataaminen iCloud.comista

1. Klikkaa iCloud.comissa Kuvat, ja valitse sitten kuva tai video. Voit valita useita kuvia tai videoita pitämällä komentonäppäintä painettuna.
  2. Klikkaa ikkunan yläkulmassa olevaa latauskuvaketta iCloud-latauskuvake ja pidä sitä painettuna. Jos haluat ladata sisällön sen alun perin tallennetussa tai tuodussa muodossa, valitse Muokkaamaton alkuperäinen. JPEG- ja H.264-muotojen tapauksessa – mukaan lukien muokkaukset ja vaikka ne olisivat alun perin olleet HEIF- tai HEVC-muodoissa – valitse Yhteensopivin.
  3. Klikkaa Lataa.