iCloud-kuvien käyttäminen ja tarkasteleminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iCloud-kuvien avulla voit selata, hakea ja jakaa kaikkia laitteidesi kuvia ja videoita.

Kaikki kuvasi kaikissa laitteissasi

iCloud-kuvat toimii saumattomasti yhdessä Kuvat-apin kanssa pitäen kuvasi ja videosi turvallisesti tallessa iCloudissa ja ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa, Apple TV:ssä ja iCloud.comissa. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on iPhone, iPad ja Mac. Kun otat kuvan iPhonella, näet saman kuvan muissa laitteissasi ja myös iCloud.comissa.

iCloud-kuvien käyttöönotto

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud.
  2. Napauta Kuvat.
  3. Jos se on tarpeen, ota iCloud-kuvat käyttöön napauttamalla.

Jos et voi ottaa iCloud-kuvia käyttöön, sinun pitää ehkä muuttaa tallennustilatilaustasi.

iPhone, jossa on otettu iCloud-kuvat käyttöön

iCloud-kuvien käyttäminen

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Napauta Kuvat-välilehteä , niin voit tarkastella kuviasi.
  3. Napauta Albumit-välilehteä , niin näet Omat albumit, Jaetut albumit, Ihmiset ja paikat, Mediatyypit ja Muut albumit. Voit myös lukea lisätietoja muiden kanssa jakamastasi sisällöstä.

Äskettäin poistettujen kuvien poistaminen

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Napauta Albumit-välilehteä .
  3. Siirry alas Muut albumit -kohtaan ja napauta Äskettäin poistetut.

Poistetut kuvat ja videot siirretään laitteesi Äskettäin poistetut -albumiin, jossa niitä säilytetään 30 päivän ajan. Tämän jälkeen kuvat poistetaan pysyvästi kaikista laitteistasi, joissa iCloud-kuvat ovat käytössä.

iPhone, jossa näkyy iCloud-tallennustila

iCloud-tallennustilan tarkistaminen

Voit tarkistaa helposti, paljonko tallennustilaa iCloud-kuvasi käyttävät:

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud > Hallitse tallennustilaa.
  3. Tee muutoksia napauttamalla Muuta tallennustilatilausta.

Voit myös tarkastella, miten iCloud-kuvat käyttää iCloud-tallennustilaasi.