iCloud-kuvien käyttäminen ja tarkasteleminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iCloud-kuvien avulla voit selata, hakea ja jakaa kaikkia laitteidesi kuvia ja videoita.

iCloud-kuvat pitää kaiken ajan tasalla

iCloud-kuvat toimii saumattomasti yhdessä Kuvat-apin kanssa pitäen kuvasi ja videosi turvallisesti tallessa iCloudissa ja ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa, Apple TV:ssä ja iCloud.comissa. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on iPhone, iPad ja Mac. Voit ottaa kuvan sisarentyttärestäsi iPhonella ja – jos otat iCloud-kuvat käyttöön kaikissa laitteissasi – nähdä sen myös iPadin Kuvat-apissa ja Macin Kuvat-ohjelmassa.

Jos käytät Macia tai Windows-tietokonetta, voit käyttää kuviasi ja videoitasi iCloud.comissa.

Tarkista, onko iCloud-kuvat käytössä

Etkö ole varma, oletko ottanut iCloud-kuvat käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa? Seuraavassa on ohjeet asian tarkistamiseen:

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud.
  2. Napauta Kuvat.
  3. Jos se on tarpeen, ota iCloud-kuvat käyttöön napauttamalla.

Jos et voi ottaa iCloud-kuvia käyttöön, sinun pitää ehkä muuttaa tallennustilatilaustasi.

iPhone, jossa on otettu iCloud-kuvat käyttöön

Kuvien ja videoiden tarkasteleminen kaikissa laitteissa

Nyt kun olet ottanut iCloud-kuvat käyttöön, käytä sisältöäsi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Napauta Kuvat-välilehteä , niin voit tarkastella kuviasi.
  3. Napauta Albumit-välilehteä , niin näet Omat albumit, Jaetut albumit, Ihmiset ja paikat, Mediatyypit ja Muut albumit. Voit myös lukea lisätietoja muiden kanssa jakamastasi sisällöstä.

iPhone, jossa näkyy iCloud-tallennustila

iCloud-tallennustilan tarkistaminen

Voit tarkistaa iCloud-kuvien tallennustilan helposti:

1. Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud > Hallitse tallennustilaa.
  3. Tee muutoksia napauttamalla Muuta tallennustilatilausta.

Voit myös tarkastella, miten iCloud-kuvat käyttää iCloud-tallennustilaasi.

Kuvien käyttäminen entistä monipuolisemmin