iCloud-kuvien käyttäminen ja katsominen iPhonessa, iPadissa ja Macissa

iCloud-kuvien avulla voit selata, hakea ja jakaa kaikkia kuvia ja videoita kaikista laitteista avaamalla vain Kuvat-apin.

Kaikki kuvasi kaikissa laitteissasi

iCloud-kuvat toimii saumattomasti Kuvat-apin kanssa. Se pitää kuvat ja videot turvallisesti tallessa iCloudissa ja ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, Macissa, Apple TV:ssä ja iCloud.comissa. Jos otat esimerkiksi kuvan iPhonella, näet saman kuvan muissa laitteissa sekä iCloud.comissa.

iCloud-kuvien käyttäminen

1. Avaa Kuvat-appi.

2. Näytä kuvat valitsemalla Kirjasto.

3. Napauta iPhonessa tai iPadissa Albumit-välilehteä, jolloin näet Omat albumit, Ihmiset ja paikat, Mediatyypit ja Apukansiot. Macissa Kuvat, Albumit ja Projektit näkyvät sivupalkissa.

Lue lisätietoja iCloud-kuvien ottamisesta käyttöön ja käyttämisestä iPhonessa ja iPadissa tai Macissa.

Jos et näe iCloud-kuvia

Jos et näe iCloud-kuvia Kuvat-apissa, varmista seuraavat asiat:

Lue, mitä tehdä, jos et edelleenkään näe kuvia