Korjatun tai vaihdetun iPhonen ottaminen käyttöön

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa korjatun tai vaihdetun iPhonen käyttöön.

1. Jos iPhonen käyttöön tarvitaan SIM-kortti, aseta SIM-kortti iPhoneen.
  2. Palauta iPhone iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.
  3. Etsi iPhoneni -toiminnon pitäisi olla päällä oletusarvoisesti, mutta voit tarkistaa asian.

© 2019 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone ja iTunes ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä palvelumerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.