Jos kuvasi eivät tule näkyviin GarageBandissa macOS Mojaven asentamisen jälkeen

Kun asennat macOS Mojaven Maciin, et ehkä pysty käyttämään kuviasi GarageBandilla.

Jos kuvasi eivät ilmesty GarageBandiin, sulje ohjelma ja myönnä sitten ohjelmalle Järjestelmäasetuksissa oikeudet käyttää Kuvia:

1. Lopeta GarageBand.
  2. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja klikkaa sitten Yksityisyys.
  3. Valitse Kuvat.
  4. Valitse GarageBandin vieressä oleva valintaneliö myöntääksesi ohjelmalle oikeudet kuviesi käyttöön.
    Järjestelmäasetukset, jossa näkyy Suojaus ja yksityisyys -ruudun Yksityisyys-välilehden Kuvat-osa.