Määritysprofiilin asentaminen iPhoneen tai iPadiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iOS 12.2:een tai uudempaan ja iPadOS:ään voi asentaa profiilin.

Kun lataat verkkosivustolta tai sähköpostiviestistä iOS 12.2:ssa tai uudemmassa tai iPadOS:ssä määritysprofiilin, mukaan luettuna mobiililaitteiden hallintaan (MDM) rekisteröitävät profiilit, sinun pitää asentaa se Asetukset-apissa.

Profiilin asentaminen

Kun olet ladannut profiilin*, näet viestin Profiili ladattu tai Ilmoittaudu kurssille [organisaation nimi]. Asenna profiili seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Profiili ladattu tai Ilmoittaudu kurssille [organisaation nimi].
  3. Napauta yläoikeassa kulmassa Asenna ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

* Sinulla voi olla kerrallaan vain yksi profiili valmiina asennusta varten. Jos esimerkiksi lataat profiilin, jota et asenna, ja lataat sitten toisen profiilin, vain toisena ladattu profiili on käytettävissä asennusta varten. Jos profiilia ei asenneta 8 minuutin kuluessa sen lataamisesta, se poistetaan automaattisesti.

Tietoja mobiililaitteiden hallinnan kautta asennetuista profiileista

Jos olet järjestelmän ylläpitäjä, voit asentaa profiileja ilman mitään käyttäjän toimia laitteissa, jotka on rekisteröity mobiililaitteiden hallintaan (MDM). Jos haluat rekisteröidä laitteen mobiililaitteiden hallintaan, käytä Apple School Manageria tai Apple Business Manageria tai asenna rekisteröintiprofiili käsin.