Määritysprofiilin asentaminen iPhoneen tai iPadiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iOS 12.2:een tai uudempaan ja iPadOS:ään voidaan asentaa profiili.

Kun lataat määritysprofiilin (mukaan luettuna mobiililaitteiden hallintaan rekisteröitävät profiilit) verkkosivustolta tai sähköpostiviestistä iOS 12.2:ssa tai uudemmassa tai iPadOS:ssä, sinun on asennettava profiili Asetukset-apissa. Jos profiilia ei asenneta kahdeksan minuutin kuluessa sen lataamisesta, profiili poistetaan automaattisesti.

Jos et ole tutussa sijainnissa, sinun on poistettava käytöstä Varastetun laitteen suojaus iOS:ssä ennen määritysprofiilin asentamista ja otettava se uudelleen käyttöön asennuksen jälkeen.

Profiilin asentaminen

Kun olet ladannut profiilin*, näet viestin Profiili ladattu tai Rekisteröidy kohteeseen [organisaation nimi]. Asenna profiili seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta Profiili ladattu tai Rekisteröidy kohteeseen [organisaation nimi].

ios15-iphone12-pro-settings-profile-downloaded-crop.
  3. Napauta Asenna oikeassa yläkulmassa ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

* Sinulla voi olla kerrallaan vain yksi profiili valmiina asennusta varten. Jos esimerkiksi lataat profiilin, jota et asenna, ja lataat sitten toisen profiilin, vain toisena ladattu profiili on käytettävissä asennusta varten.

Tietoja mobiililaitteiden hallinnan kautta asennetuista profiileista

Jos olet järjestelmän ylläpitäjä, voit asentaa profiileja ilman mitään käyttäjän toimia laitteisiin, jotka on rekisteröity mobiililaitteiden hallintaan (MDM). Voit rekisteröidä laitteen MDM:ään Apple School Managerilla tai Apple Business Managerilla tai voit asentaa rekisteröintiprofiilin manuaalisesti.