AirPodsien sarjanumeron etsiminen

AirPodseilla ja latauskotelolla on sama sarjanumero. Näin löydät sen.

Sarjanumero* on kannen sisäpuolella:

Jos AirPodsit ovat yhteydessä iOS-laitteeseesi, voit tarkistaa sarjanumeron myös valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja > AirPods:

Jos sinulla ei ole latauskoteloa, mutta sinulla on alkuperäinen pakkaus, löydät sarjanumeron viivakoodin vierestä. Löydät sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.

* Kullakin AirPodsien (2. sukupolvi) AirPodilla on myös oma sarjanumeronsa, joka on painettu AirPodin pintaan. Jos sinun on lähetettävä AirPodsit tai latauskotelo huoltoon, käytä kotelon kanteen painettua, ensisijaista sarjanumeroa. Et tarvitse AirPodseihin painettuja sarjanumeroita.