AirPodien sarjanumeron etsiminen

AirPodeilla ja latauskotelolla on sama sarjanumero. Näin löydät sen.

1. Valitse Asetukset > Bluetooth.1
  2. Valitse AirPodisi laiteluettelosta (esimerkiksi ”Jaakon AirPodit”).
  3. Napauta AirPodiesi vieressä olevaa Tiedot-painiketta , niin näet niiden sarjanumeron.2

Sarjanumero löytyy myös kannen sisäpuolelta:

Jos sinulla ei ole latauskoteloa, mutta sinulla on alkuperäinen pakkaus, löydät sarjanumeron viivakoodin vierestä. Löydät sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.

1. Jos laitteesi käyttää aiempaa ohjelmistoversiota kuin iOS 14 tai iPadOS 14, sarjanumero löytyy kohdasta Asetukset > Yleinen > Tietoja. Selaa alas, kunnes näet AirPodiesi nimen, ja napauta nimeä.

2. AirPodeissa (2. sukupolvi) ja AirPods Pro -kuulokkeissa kullakin AirPodilla on myös oma sarjanumero, joka on painettu AirPodin pintaan. Jos sinun on lähetettävä AirPodit tai latauskotelo huoltoon, käytä kotelon kanteen painettua, ensisijaista sarjanumeroa. Et tarvitse AirPodeihin painettuja sarjanumeroita.