Puuttuvat muistiinpanot iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos sinulta puuttuu muistiinpanoja, ne on ehkä poistettu vahingossa tai asetuksiasi pitää muuttaa.

tarkista sähköpostiasetukset

Tilin asetusten tarkistaminen

Tarkista asetuksesi, jos käytät muistiinpanojen tallentamiseen muun palveluntarjoajan tiliä tai sähköpostipalvelua, kuten Gmail tai Yahoo:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta tarkistettavaa sähköpostitiliä.
  3. Varmista, että Muistiinpanot on käytössä.

Jos käytät Muistiinpanoja useamman sähköpostitilin avulla, toista vaiheet 2–3 kullekin tilille. Jos tilisi puuttuu, lue, miten voit lisätä sen uudelleen.

Tarkista Äskettäin poistetut -kansio

Äskettäin poistetut -kansion tarkistaminen

Jos tallennat muistiinpanosi iCloudiin, tarkista Äskettäin poistetut -kansio:

1. Avaa Muistiinpanot-appi ja napauta sitten Klikkaa nuolta -kuvake, kunnes näet Kansiot-luettelon.
  2. Napauta Äskettäin poistetut ja etsi muistiinpanosi kansiosta.

Jos löydät muistiinpanosi Äskettäin poistetut -kansiosta tai muusta kansiosta, voit siirtää sen:

1. Napauta Muistiinpanot-luettelossa Muokkaa.
  2. Napauta siirrettävää muistiinpanoa.
  3. Napauta Siirrä kansioon ja valitse kansio, johon haluat siirtää sen.

Jos käytät muistiinpanoja toisessa palvelussa, kuten Gmail tai Yahoo, tarkista Mail-apissa sen tilin Roskakori-kansio. Jos poistat muistiinpanon Muistiinpanot-apista, muun palveluntarjoajan tili säilyttää sen yleensä Roskakori-kansiossa. Jos haluat palauttaa muistiinpanon Roskakori-kansiosta, se pitää kopioida ja liittää uuteen muistiinpanoon Muistiinpanot-apissa.

Hae muistiinpanoja

Muistiinpanojen löytäminen hakutoiminnolla

1. Avaa Muistiinpanot-appi ja napauta sitten klikkaa nuolta -kuvake, kunnes näet luettelon muistiinpanoistasi.
  2. Napauta hakupalkkia ja syötä etsimästäsi muistiinpanosta jokin sana, lause tai otsikko.
  3. Varmista, että Kaikki tilit on valittuna. Haku suoritetaan kaikkien tilien, kuten sähköpostitilin, jokaisen kansion kaikista muistiinpanoista.

Jos hakupalkki ei ole näkyvissä, se pitää ehkä etsiä vierittämällä. Jos et vieläkään löydä muistiinpanoasi, se on ehkä lukittu. Hakutoiminto näkee lukituista muistiinpanoista vain otsikon, joten sinun pitää ehkä tarkistaa kaikki lukitut muistiinpanosi löytääksesi sen, jota etsit.

Muistiinpanojen hakeminen käsin

Jos hakutoiminto ei näytä tuloksia, sinun pitää ehkä tarkistaa jokin toinen kansio ja vierittää luetteloa alaspäin:

1. Avaa Muistiinpanot-appi ja napauta sitten Klikkaa nuolta -kuvake, kunnes näet Kansiot-luettelon.
  2. Jos käytössäsi on useampia kansioita, napauta jotakin toista kansiota ja katso, onko muistiinpanosi siellä.

Jos et vieläkään löydä muistiinpanoasi, et ehkä käytä oikeaa sanaa, lausetta tai otsikkoa muistiinpanosta.

Lisätietoja Muistiinpanot-apista