Maksu- tai kaapelitelevision käyttäminen Apple TV:ssä

Katso live-kanavia ja on-demand-ohjelmia sekä käytä lisäominaisuuksia Apple TV:llä. Ja jos saat Apple TV:n suoraan palveluntarjoajaltasi, voit käyttää sisältöä heti, kun suoritat muutaman helpon toimenpiteen.

Olemassa olevaan Apple TV:hen kirjautuminen maksu- tai kaapelitelevision tunnuksilla

Voit kirjautua Apple TV:hen käyttääksesi maksu- tai kaapelitelevisiosi sisältöä. Kirjaudu vain sisään siirtymällä kohtaan Asetukset > Tilit > TV-palveluntarjoaja. Tämän kertakirjautumisen ansiosta voit käyttää appeja palveluntarjoajasi kautta, joten sinun ei tarvitse kirjautua jokaisen kanavan appiin.

Jotkut palveluntarjoajat saattavat kirjata sinut sisään automaattisesti, jotta voit käyttää heidän sisältöään, jos Apple TV:si on yhteydessä heidän Internet-palveluunsa.

App Storessa saattaa myös olla palveluntarjoajasi appi, josta löytyy on-demand- ja live-television kaltaisia lisäominaisuuksia. Sinua saatetaan pyytää asentamaan appi, kun kirjaudut sisään, tai voit joutua lataamaan sen erikseen. Appi saattaa myös olla saatavilla iPhonelle tai iPadille.

Kertakirjautuminen edellyttää Apple TV 4K:ta tai Apple TV HD:tä.

Maksu- tai kaapelitelevision palveluntarjoajalta saadun Apple TV:n ottaminen käyttöön

Jos saat Apple TV:n maksu- tai kaapelitelevision palveluntarjoajalta, Apple TV saattaa kirjautua automaattisesti palveluntarjoajasi palveluun heti käyttöönoton yhteydessä. Pääset alkuun noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Ota Apple TV käyttöön kotonasi.
  2. Saatat joutua yhdistämään Apple TV:n kaapelipalveluntarjoajasi Internet-palveluun käyttöönoton aikana, jotta se kirjautuu automaattisesti sisään. Pyydä lisätietoja palveluntarjoajaltasi. Jos sisäänkirjautuminen ei tapahdu automaattisesti, sinua pyydetään valitsemaan palveluntarjoajasi ja kirjautumaan sisään tilisi käyttäjätunnuksilla. Näin voit käyttää tilauksesi sisältöä Apple TV:llä.
  3. Kirjaudu Apple TV:hen Apple ID:llä. Jos kyseessä on ensimmäinen Apple-tuotteesi tai sinulla ei ole Apple ID:tä, luo sellainen siirtymällä Apple ID -tilisivulle. Jos olet unohtanut Apple ID:si, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

Kun olet ottanut Apple TV:n käyttöön, löydät palveluntarjoajasi apin Koti-valikosta. Saatat joutua lataamaan apin App Storesta. Voit myös katsella palveluntarjoajasi sisältöä Apple TV -apissa.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa maassasi tai alueellasi.

Apple TV:n monipuolinen käyttö

Voit käyttää Apple TV:tä monipuolisesti.

Löydä kaikki suosikkisi Apple TV -apista

Katso suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi, selaa palveluntarjoajasi sisältöä, seuraa liveottelua ja löydä jotakin uutta – kaikki tämä yhdestä paikasta.

Pyydä apua Siriltä

Siri tekee mm. television katselusta ja appien löytämisestä entistä helpompaa. Pyydä vain elokuvia, televisio-ohjelmia tai appeja, niin Siri etsii ne puolestasi.

Lataa pelejä ja appeja

Etsi App Storesta appeja, joilla muutat olohuoneesi kuntosaliksi, teet ostoksia sohvaltasi ja voit pelata upeita pelejä.

Suoratoista sisältöä TV:hesi

Suoratoista videoita, kuvia, esityksiä tai iOS-laitteen tai Macin koko näyttö Apple TV:hen AirPlaylla.

Näin saat apua

• Jos tarvitset apua kirjautumisessa sisään maksu- tai kaapelitelevisiosi tiedoilla tai jos tarvitset apua heidän appinsa käytössä, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi. Saatat löytää heidän yhteystietonsa App Storesta.
  • Jos tarvitset apua Apple TV:n käytössä, käy Apple-tuen sivulla.
  • Jos kaapelipalveluntarjoajallasi on myös Internet-palvelu, saatat joutua yhdistämään kotisi Internet-verkkoon, jotta voit käyttää osaa tilauksesi sisällöstä. Sisältösi ei ehkä ole saatavilla muissa verkoissa.