iPhone- ja iPad-mallit, jotka tukevat Face ID:tä, animojeja ja memojeja

Katso, mitkä iPhone- ja iPad-mallit tukevat Face ID:n käyttämistä sekä animojien ja memojien luomista.

Face ID

Face ID on käytettävissä seuraavissa laitteissa:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro 12,9 tuumaa (3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)

Animoji

Voit luoda ja lähettää animojeja Viesit-apilla seuraavissa laitteissa:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro 12,9 tuumaa (3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)

Aiemmat iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit , joissa on uusin iOS-versio, voivat vastaanottaa animojeja Viestit-apilla, mutta eivät voi luoda niitä.

Memoji

Voit luoda ja lähettää memojeja Viestit-apilla seuraavissa laitteissa:

iPhone

iPad

• iPad Pro 12,9 tuumaa (3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)

Aiemmat iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit , joissa on uusin iOS-versio, voivat vastaanottaa memojeja Viestit-apilla, mutta eivät voi luoda niitä.