Jos et voi tallentaa ääniä macOS Mojaven asentamisen jälkeen

Kun asennat macOS Mojaven Maciisi, et ehkä voi tallentaa ääniä joissakin ohjelmissa, kuten Logic Pro X:ssä, MainStagessa, GarageBandissa, Final Cut Pro X:ssä tai muiden valmistajien ääni- ja video-ohjelmissa.

Jos yrität tallentaa ääniä macOS Mojaven asentamisen jälkeen, saatat nähdä ilmoituksen, jonka mukaan äänitulo ei ole käytettävissä. Tai et ehkä kuule ääniä tai näe aaltomuotoa tai äänimittareiden liikettä tallennuksen aikana. Jos haluat tallentaa ääniä, anna ohjelman käyttää äänituloja:

1. Sulje ohjelma, jolla tallennat ääniä.
  2. Valitse Macissa Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja sitten Yksityisyys.
  3. Klikkaa Mikrofoni.
  4. Salli ohjelman käyttää Macin sisäänrakennettua mikrofonia, ulkoista USB-mikrofonia tai ulkoisen äänilaitteen äänituloja valitsemalla ohjelman vieressä oleva valintaruutu.
  5. Avaa ohjelma ja yritä tallentaa ääniä uudelleen. Jos käytät USB-mikrofonia tai ulkoista äänilaitetta ja et vieläkään pysty tallentamaan ääniä, tarkista ohjelmistopäivitykset ja yhteensopivuutta koskevat tiedot valmistajalta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.