Jos et voi tallentaa ääniä macOS Mojaven tai uudemman asentamisen jälkeen

Kun asennat macOS Mojaven tai uudemman Maciisi, et ehkä voi tallentaa ääniä joissakin apeissa, kuten Logic Pro X:ssä, MainStagessa, GarageBandissa, Final Cut Pro X:ssä tai muiden valmistajien ääni- ja videoapeissa.

Saatat nähdä macOS Mojaven tai uudemman asentamisen jälkeen varoituksen, jonka mukaan äänitulo ei ole käytettävissä, kun yrität tallentaa. Tai et ehkä kuule ääniä tai näe aaltomuotoa tai äänimittareiden liikettä tallennuksen aikana. Jos haluat tallentaa ääniä, anna apin käyttää äänituloja:

1. Sulje appi, jolla tallennat ääniä.
  2. Valitse Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja sitten Yksityisyys.
  3. Klikkaa Mikrofoni.
  4. Salli apin käyttää Macin sisäänrakennettua mikrofonia, ulkoista USB-mikrofonia tai ulkoisen äänilaitteen äänituloja valitsemalla apin vieressä oleva valintaneliö.
  5. Avaa appi ja yritä tallentaa ääniä uudelleen.

Jos käytät äänen tallennukseen ulkoista mikrofonia tai ulkoista äänilaitetta, mutta tallennus ei vieläkään onnistu, tarkista ohjelmistopäivitykset ja yhteensopivuustiedot laitteen valmistajalta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.