Jos macOS:ää asennettaessa ilmenee virhe ”com.apple.OSInstallerSetup.error Code=551”

Tämä virhe voi ilmetä, kun asentaja ei pysty muodostamaan asennuksen suorittamiseen tarvittavia internet-yhteyksiä. Tarkista verkkoasetukset tai määritykset.

macOS Mojavea asennettaessa saatat nähdä ilmoituksen, jonka mukaan asennuksen aikana ilmeni virhe, ja sen jälkeen tekstin ”com.apple.OSInstallerSetup.error Code=551”. Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Selvitä, liittyykö ilmoitus Macin verkkoasetuksiin, lisäämällä verkkosijainti Verkkoasetukset-kohdassa. Jos uuden verkkosijainnin oletusasetukset eivät auta, voit helposti palata takaisin nykyisiin verkkoasetuksiisi.

• Jos käytät kolmannen osapuolen palomuuriohjelmistoa tai jotakin muuta tietoturvaohjelmistoa, se saattaa estää ohjelmistopäivityksen tarvitseman verkkoyhteyden. Määritä tällöin ohjelmisto uudelleen tai poista se tilapäisesti käytöstä, kunnes päivitys on suoritettu loppuun.

• Jos verkko käyttää todennettua välipalvelinta (mikä on yleistä joissakin yritysympäristöissä), sinun on mahdollisesti käännyttävä verkon ylläpitäjän puoleen tai asennettava päivitys toisesta verkosta. Jotkin todennetut välipalvelimet eivät salli Applen ohjelmistopäivitysten edellyttämää internet-yhteyttä.

Jos et vieläkään pysty asentamaan macOS Mojavea, saat apua ottamalla yhteyttä Apple-tukeen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.