Jos iPhone XS tai iPhone XS Max ei lataudu nukkumistilassa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos nukkumistilassa oleva iPhone XS tai iPhone XS Max on liitettynä laturiin, mutta laite ei lataudu.

Jotkin iPhone XS- ja iPhone XS Max -laitteet eivät välttämättä lataudu tai niiden lataus voi hidastua, kun laitteet ovat nukkumistilassa ja liitettyinä virtalähteeseen Lightning-kaapelin avulla.

Jos kohtaat näitä ongelmia, päivitä iPhonesi iOS 12.0.1:een.