Kuvien lähettäminen verkkosivustolle Macista

Voit lähettää kuvia ja videoita verkkoselaimella Macisi Kuvat-kirjastosta tai kansiosta.

Jos haluat lähettää kuvia tai videoita Macistasi verkkosivustolle – kuten sosiaalisen median verkostoon tai kuvatulostuspalveluun – valittavanasi on pari vaihtoehtoa. Voit lähettää kohteita Kuvat-kirjastosta tai mistä tahansa Macisi kansiosta. Voit käyttää näitä tapoja Safarissa ja muissa selaimissa.

Kuvien ja videoiden lähettäminen Kuvat-kirjastosta

Jos Macissasi on useita kuvakirjastoja, varmista ensin, että määrität järjestelmän kuvakirjaston. Voit lähettää kohteita vain järjestelmän kuvakirjastosta. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Klikkaa verkkosivuston lähettämispainiketta. Siinä saattaa lukea esimerkiksi Lähetä, Lisää, Valitse, Selaa tai Jaa. Finder-ikkuna tulee näkyviin.
  2. Vieritä Finder-ikkunan sivupalkissa alas Media-osioon ja valitse Kuvat tai Elokuvat. Mediaselaimessa näkyvät Macisi kuva- ja videolähteet. Näet järjestelmän kuvakirjaston Kuvat-ohjelman yläosassa. Jos sinulla on muiden ohjelmien, kuten iPhoton tai Photo Boothin, kirjastoja, näet myös ne.
  3. Klikkaa Kuvat. Mediaselaimessa näkyvät Kuvat-kirjastosi uusimmat kohteet. Jos haluat selata kirjastoasi esimerkiksi hetkien, vuosilukujen tai albumeiden mukaan, klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa lisätietokolmiota .*
  4. Klikkaa kuvaa tai videota, jonka haluat lähettää. Jos haluat valita useita kohteita, paina komentonäppäintä ja pidä sitä painettuna klikatessasi kohteita.
  5. Paina rivinvaihtonäppäintä tai klikkaa ikkunan oikeassa alakulmassa olevaa painiketta (siinä saattaa lukea Valitse tai Avaa).

Kun olet valinnut tiedostot, sinun pitää ehkä suorittaa muita vaiheita verkkosivustolla, jotta lähetys- tai tilausprosessi voidaan suorittaa loppuun.

* Jos iCloud-kuvat on laitettu päälle Optimoi Macin tallennustila -asetuksen ollessa käytössä, kaikki kuvat eivät ehkä näy mediaselaimessa. Ota selvää, miten voit varmistaa, että Kuvat-kirjaston kuvat ovat aina käytettävissä mediaselaimessa.

Kuvien ja videoiden lähettäminen Macin kansiosta

1. Klikkaa verkkosivuston lähettämispainiketta. Siinä saattaa lukea esimerkiksi Lähetä, Lisää, Valitse, Selaa tai Jaa. Finder-ikkuna tulee näkyviin.
  2. Siirry tiedostosi sisältävään kansioon Finder-ikkunassa. Voit myös etsiä tiedostoja ja kansioita hakukentässä.
  3. Klikkaa kuvaa tai videota, jonka haluat lähettää. Jos haluat valita useita kohteita, paina komentonäppäintä ja pidä sitä painettuna klikatessasi kohteita.
  4. Paina rivinvaihtonäppäintä tai klikkaa ikkunan oikeassa alakulmassa olevaa painiketta (siinä saattaa lukea Valitse tai Avaa).

Kun olet valinnut tiedostot, sinun pitää ehkä suorittaa muita vaiheita verkkosivustolla, jotta lähetys- tai tilausprosessi voidaan suorittaa loppuun.

Lisätietoja

Voit myös luoda ja tilata painotuotteita projektilaajennusten avulla suoraan Kuvat-ohjelmasta käsin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.