Kickstart-komentorivityökalun käyttäminen macOS Mojave 10.14:ssä ja uudemmissa

Jos haluat hallita näytönjakoa tukevaa etä-Macia, laita Etähallinta kohdelaitteessa päälle. Voit hallita mobiililaitteiden hallintaan (MDM) rekisteröityjä laitteita myös toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

macOS 10.14:ssä ja uudemmissa näytönjako antaa sinulle vain katselu -oikeudet, kun käytät kickstart-komentorivityökalua ottaaksesi Etähallinnan Macissa käyttöön. Jos haluat sekä tarkastella että hallita näytönjakoa tukevaa etä-Macia, avaa Järjestelmäasetukset kohde-Macissa, klikkaa Jako ja valitse sitten Etähallinta-valintaneliö. Jos Etähallinta on jo valittuna, poista valinta ja valitse se uudelleen.

MDM:ään rekisteröidyn Macin hallinta näytönjaon avulla

Jos Mac on jo rekisteröity mobiililaitteiden hallintaan (MDM) käyttäjän hyväksymällä MDM-rekisteröinnillä tai laiterekisteröinnillä, voit sallia Macin hallinnan näytönjaolla.

1. Käytä kickstartia Etähallinnan ottamiseksi käyttöön.
  2. Käytä tietosuoja-asetusten käytännönhallinnan tietosisältöä. Käytä PostEvent-avainta ja määritä Identifier-merkkijonoksi com.apple.screensharing.agent. Määritä IdentifierType-merkkijonoksi bundleID.

Tässä on esimerkki com.apple.TCC.configuration-profile-policy-tietosisällöstä, jota voit käyttää osana määritysprofiilia:

<key>Services</key>
<dict>
  <key>PostEvent</key>
  <array>
    <dict>
      <key>Allowed</key>
      <true/>
      <key>CodeRequirement</key>
      <string>identifier "com.apple.screensharing.agent" and anchor apple</string>
      <key>Comment</key>
      <string>Allow Control mode when starting Remote Management via kickstart</string>
      <key>Identifier</key>
      <string>com.apple.screensharing.agent</string>
      <key>IdentifierType</key>
      <string>bundleID</string>
    </dict>
  </array>
</dict>