Jos macOS:n asentaja ilmoittaa, että tämä taltio ei ole tuettu Core Storage -kokoonpano

Saatat saada tämän viestin vaihdettuasi Fusion Driven kovalevykomponentin SSD-asemaan.

Fusion Drivessa kovalevy ja flash-muisti on yhdistetty yhdeksi taltioksi suorituskyvyn ja tallennuskapasiteetin parantamiseksi. Jos Fusion Driven kovalevykomponentti poistettiin ja vaihdettiin SSD-asemaan, Mac ei enää käytä tuettua Core Storage -kokoonpanoa.

Voit palata Fusion Driven tuettuun kokoonpanoon vaihtamalla SSD-aseman perinteiseen kovalevyyn ja korjaamalla jaetun Fusion Driven noudattamalla ohjeita. Voit tämän jälkeen asentaa macOS:n Fusion Driveen.