Applen käyttöjärjestelmille saatavilla olevat luotetut juurivarmenteet

Trust Storet sisältävät luotetut juurivarmenteet, jotka on asennettu valmiiksi iOS:ään, macOS:ään, watchOS:ään ja tvOS:ään.

Tietoja luottamisesta ja varmenteista

Kussakin Trust Storessa on kolmenlaisia varmenteita:

• Luotetut varmenteet muodostavat luottamusketjun, jonka avulla varmennetaan luotettujen juurivarmentajien allekirjoittamat muut varmenteet. Näin toimitaan esimerkiksi muodostettaessa suojattu yhteys verkkopalvelimeen. Kun IT-ylläpitäjät luovat määritysprofiileja, näitä luotettuja juurivarmenteita ei tarvitse sisällyttää.
  • Kysy aina -varmenteisiin ei luoteta, mutta niitä ei ole estetty. Kun sellaista käytetään, sinua pyydetään valitsemaan, luotatko siihen.
  • Estettyjen varmenteiden katsotaan olevan vaarantuneita, eikä niihin luoteta koskaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.