Jos iTunes ei tunnista iOS 12 -laitettasi, sinun täytyy ehkä päivittää macOS tai iTunes uudempaan versioon

iTunes ei ehkä vastaa tai tunnista laitettasi tai saatat nähdä viestin ”iTunes ei voinut yhdistää tähän [laitteeseen]. Sinulla ei ole oikeutta.”, kun yrität yhdistää iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, johon on asennettu iOS 12.

Päivitä Maciisi macOS:n uusin versio, niin saat iTunesin uusimman version, jota järjestelmäsi tukee, tai hanki Windows-tietokoneeseesi iTunesin uusin versio. (macOS Mojave sisältää iTunesin valmiiksi.)

Jos et voi päivittää tietokonettasi macOS Mojaveen, sinun täytyy ehkä asentaa iTunes 12.8 uudelleen Maciisi.

iTunes 12.8:n asentaminen uudelleen

iPhone XS ja iPhone XS Max edellyttävät, että Macissa on vähintään OS X El Capitan 10.11.6 tai uudempi ja iTunes 12.8 tai uudempi, jotta voit synkronoida ja varmuuskopioida iTunesissa.

Voit päivittää iTunesin uudempaan versioon seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Lopeta iTunes, jos se on auki.
  2. Jos iOS-laitteesi on liitetty Maciin USB-kaapelin kautta, irrota kaapeli.
  3. Lataa iTunes 12.8 Applelta ja asenna se Maciisi.
  4. Avaa iOS-laitteesi lukitus. Kun näet Koti-valikon, yhdistä laitteesi uudelleen Maciin USB-kaapelin avulla.
  5. Avaa iTunes.
  6. Kun näet viestin, jonka mukaan laitteeseen yhdistäminen edellyttää ohjelmistopäivitystä, klikkaa Asenna. Lue, miten toimia, jos näet kyseisen viestin.

Lue lisäohjeet, jos iTunes ei edelleenkään tunnista laitettasi.