iMovie Theater -sisällön siirtäminen iCloud-kuviin

Tallenna elokuvat ja trailerit iCloud-kuviin, niin voit katsoa niitä muilla laitteilla, kuten Apple TV:llä.

iMovie ei enää tue jakamista iMovie Theateriin, eikä iMovie Theater -appia ole enää saatavana Apple TV:lle. Voit katsoa iMovie Theater -sisältöä kaikilla laitteillasi, mukaan lukien Apple TV:llä, siirtämällä videosi iCloud-kuviin. Varmista, että otat iCloud-kuvat käyttöön ennen jatkamista.

Lue, miten toimia, jos et käytä iCloud-kuvia.

Videoiden siirtäminen iCloud-kuviin iPhonella tai iPadilla

Lataa ensin iPhonen tai iPadin iMovien avulla videot laitteeseesi ja lisää ne sitten iCloud-kuviin.

1. Siirry iMoviessa Projektit-näkymään.

2. Napauta näytön yläreunassa Teatteri. Jos näytön yläreunassa ei näy Teatteri-valintaa, napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiäja sitten Näytä iMovie Theater.

3. Valitse video napauttamalla sitä. Jos lataa-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ilmestyy näkyville, napauta lataa-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ladataksesi videon laitteellesi.

4. Napauta Jaa-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, napauta Tallenna video ja tallentamisen jälkeen OK.

5. Toimi samoin jokaisen videon kohdalla, jonka haluat kopioida iCloud-kuviin.

Videoiden siirtäminen iCloud-kuviin Macilla

1. Valitse iMoviessa Ikkuna > Siirry teatteriin.

2. Valitse video napsauttamalla sitä, napsauta Jaa-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja valitse sitten tiedosto.

3. Klikkaa Tarkkuus-ponnahdusvalikkoa ja valitse korkein mahdollinen tarkkuus. Määritä muut jakoasetukset ja klikkaa Seuraava.

4. Valitse sijainti, johon video tallennetaan Macillasi, kuten Työpöytä, ja klikkaa Tallenna.

5. Avaa Kuvat.

6. Etsi tallennettu videotiedosto Maciltasi ja vedä se Kuviin.

7. Toimi samoin jokaisen videon kohdalla, jonka haluat kopioida iCloud-kuviin.

Jos et käytä iCloud-kuvia

Jos et käytä iCloud-kuvia, tallenna videot tiedostoina edellä kuvatulla tavalla ja siirrä ne sitten Kuvat-kirjastoon. Voit kopioida videotiedostot myös kansioon Macissa, ulkoiselle asemalle tai muun valmistajan pilvitallennuspalveluun, kuten Boxiin. Jos haluat katsoa videoitasi Apple TV:llä, voit käyttää AirPlayta iPhonesta, iPadista tai Macilta.