Tietoja iMovie Theaterista

iMovie Theater ei enää toista videoitasi. Voit katsoa videoitasi Apple TV:llä AirPlayn avulla tai voit siirtää videosi iCloud-kuvakirjastoon.

iMovie Theater ei ole enää saatavilla Apple TV:n App Storessa. Jos olet jo asentanut iMovie Theater -appin Apple TV:llesi, et ehkä näe videoitasi iMovie Theater -appissa.

Jos et voi katsoa Apple TV:si videoita iMovie Theaterissa, voit silti katsoa niitä iPhonen, iPadin tai Macin iMovie Theaterilla. Jos haluat katsoa videoitasi Apple TV:llä, voit käyttää AirPlayta iPhonesta, iPadista tai Macilta. Tai voit käyttää Apple TV:n Kuvat-appia videoidesi katsomiseen. Käytä alla olevia ohjeita siirtääksesi videosi iMovie Theaterista iCloud-kuvakirjastoon. Varmista, että otat iCloud-kuvakirjaston käyttöön ennen kuin jatkat.

Videoiden lisääminen iCloud-kuvakirjastoon iPhonella tai iPadilla

Lataa ensin iMovien videot laitteellesi ja lisää ne sitten iCloud-kuvakirjastoon.

1. Napauta iMoviessa näytön yläreunassa Teatteri.
  2. Napauta videota valitaksesi sen. Jos Lataa laitteelle -painike tulee näkyviin, napauta Lataa laitteelle -painiketta ladataksesi videon laitteellesi.
  3. Napauta Jaa-painiketta, napauta Tallenna video ja sitten OK, kun se on tallennettu.
  4. Toista jokaisen videon kohdalla, jonka haluat kopioida iCloud-kuvakirjastoon.

Videoiden lisääminen iCloud-kuvakirjastoon Macilla

1. Klikkaa Macisi iMoviessa näytön yläreunassa Teatteri.
  2. Klikkaa videota valitaksesi sen ja klikkaa sitten Jaa-painiketta ja valitse Tiedosto.
  3. Klikkaa Resoluutio-ponnahdusvalikkoa ja valitse korkein mahdollinen resoluutio. Määritä muut jakovaihtoehdot ja klikkaa Seuraava.
  4. Valitse sijainti, johon video tallennetaan Macillasi, kuten Työpöytä, ja klikkaa Tallenna.
  5. Avaa Kuvat.
  6. Etsi tallennettu videotiedosto Maciltasi ja vedä se Kuviin.
  7. Toista jokaisen videon kohdalla, jonka haluat kopioida iCloud-kuvakirjastoon.