eSIM-palvelua tukevien matkapuhelinoperaattorien tarkistaminen

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR tai uudemmat voivat sisältää kaksi mobiililiittymää: yksi nano-SIM-kortissa ja toinen eSIMissä. Katso, mitkä maasi tai alueesi langattomat palveluntarjoajat tarjoavat mobiililiittymiä eSIM-yhteydellä. Ne voidaan aktivoida joko QR-koodilla palveluntarjoajan sovelluksessa tai asentamalla määrätty mobiililiittymä. Jos sinulla on lukitsematon iPhone, voit myös käyttää muiden matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia eSIM-liittymiä.

Matkapuhelinoperaattorit

Argentiina

Personal

Australia

Optus
Telstra
Truphone
Vodafone

Itävalta

3
T-Mobile

Bahrain

Batelco
Viva
Zain

Brasilia

Claro

Kambodža

Smart Axiata

Kanada

Bell
Fido
Freedom
Lucky Mobile
Rogers
Virgin

Chile

Movistar

Kolumbia

Movistar

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tšekin tasavalta

T-Mobile
Vodafone

Tanska

3

Viro

Telia

Suomi

Telia

Ranska

Orange

Saksa

O2
Telekom
Truphone
Vodafone

Kreikka

Cosmote

Guam

iConnect
IT&E

Hongkong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone
Truphone

Unkari

Magyar Telekom

Intia

Airtel
Reliance Jio

Jordania

Zain

Kuwait

Ooredoo
Viva
Zain

Malesia

Celcom
Digi
Maxis
U Mobile

Meksiko

AT&T

Alankomaat

T-Mobile
Truphone

Uusi-Seelanti

Spark

Norja

Telenor
Telia

Oman

Omantel

Filippiinit

Globe

Puola

Orange
Truphone

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Romania

Orange

Singapore

M1

Slovakia

Orange

Espanja

Movistar
Orange
Pepephone
Truphone
Vodafone

Sri Lanka

Dialog

Ruotsi

3
Tele2

Sveitsi

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT
Chunghwa Telecom
FarEasTone
Taiwan Mobile

Thaimaa

AIS
dtac
TrueMove H

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

du
Etisalat
Virgin Mobile

Iso-Britannia

EE
O2
Truphone

Yhdysvallat

AT&T
T-Mobile USA
Truphone
Verizon Wireless

Vietnam

Viettel

Kansainväliset palveluntarjoajat

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.