Löydä matkapuhelinoperaattoreita, jotka tukevat eSIM-korttia

iPhone XS- tai iPhone XS Max -puhelimessasi voi olla kaksi matkapuhelinliittymää: yksi nano-SIM-kortissa ja toinen eSIM-kortissa. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä matkapuhelinoperaattorit maassasi tai alueellasi tukevat eSIM-korttia.

Matkapuhelinoperaattorit

Itävalta

T-Mobile

Kanada

Bell

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tšekin tasavalta

T-Mobile

Saksa

Telekom

Vodafone

Unkari

Magyar Telekom

Intia

Airtel

Reliance Jio

Espanja

Vodafone Spain

Iso-Britannia

EE

Yhdysvallat

AT&T

T-Mobile USA

Verizon Wireless

Kansainväliset palveluntarjoajat

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.