eSIM-palvelua tukevien matkapuhelinoperaattorien tarkistaminen

iPhone XS-, iPhone XS Max- tai iPhone XR -puhelimessasi voi olla kaksi matkapuhelinliittymää: yksi nano-SIM-kortissa ja toinen eSIM-kortissa. Selvitä, mitkä maasi tai alueesi matkapuhelinoperaattorit tukevat eSIM-liittymiä, jotka voidaan aktivoida joko QR-koodilla tai apissa. Jos sinulla on lukitsematon iPhone, voit myös käyttää muiden matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia eSIM-liittymiä.

Matkapuhelinoperaattorit

Itävallan lippu

Itävalta
T-Mobile

Kanadan lippu

Kanada
Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers

Virgin

Kroatian lippu

Kroatia
Hrvatski Telekom

Tšekin tasavallan lippu

Tšekin tasavalta
T-Mobile

Tanskan lippu

Tanska
3

Viron lippu

Viro
Telia

Suomen lippu

Suomi
Telia

Saksan lippu

Saksa
O2
Telekom
Vodafone

Hongkongin lippu

Hongkong
1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Unkarin lippu

Unkari
Magyar Telekom

Intian lippu

Intia
Airtel
Reliance Jio

Kuwaitin lippu

Kuwait
Ooredoo

Norjan lippu

Norja
Telenor

Puolan lippu

Puola
Orange

Qatarin lippu

Qatar
Ooredoo
Vodafone

Singaporen lippu

Singapore
M1

Espanjan lippu

Espanja
Movistar
Orange
Vodafone Spain

Ruotsin lippu

Ruotsi
3
Tele2

Sveitsin lippu

Sveitsi
Sunrise
Swisscom

Taiwanin lippu

Taiwan
APT

Thaimaan lippu

Thaimaa
AIS
dtac
True Move H

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu

Yhdistyneet arabiemiirikunnat
du
Etisalat
Virgin Mobile

Ison-Britannian lippu

Iso-Britannia
EE

Yhdysvaltain lippu

Yhdysvallat
AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Kansainväliset palveluntarjoajat

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.