eSIM-palvelua tukevien matkapuhelinoperaattorien tarkistaminen

iPhone XS-, iPhone XS Max- tai iPhone XR -puhelimessasi voi olla kaksi matkapuhelinliittymää: yksi nano-SIM-kortissa ja toinen eSIM-kortissa. Selvitä, mitkä maasi tai alueesi matkapuhelinoperaattorit tukevat eSIM-liittymiä, jotka voidaan aktivoida joko QR-koodilla tai apissa. Jos sinulla on lukitsematon iPhone, voit myös käyttää muiden matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia eSIM-liittymiä.

Matkapuhelinoperaattorit

Itävalta

T-Mobile

Kanada

Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers

Virgin

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tšekin tasavalta

T-Mobile

Tanska

3

Viro

Telia

Suomi

Telia

Saksa

O2
Telekom
Vodafone

Hongkong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Unkari

Magyar Telekom

Intia

Airtel
Reliance Jio

Kuwait

Ooredoo

Norja

Telenor

Puola

Orange

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Singapore

M1

Espanja
Movistar
Orange
Vodafone Spain

Ruotsi

3
Tele2

Sveitsi

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT

Thaimaa

AIS
dtac
True Move H

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

du
Etisalat
Virgin Mobile

Iso-Britannia

EE

Yhdysvallat

AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Kansainväliset palveluntarjoajat

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.