eSIM-palvelua tukevien matkapuhelinoperaattorien tarkistaminen

iPhone XS-, iPhone XS Max- tai iPhone XR -puhelimessasi voi olla kaksi matkapuhelinliittymää: yksi nano-SIM-kortissa ja toinen eSIM-kortissa. Selvitä, mitkä maasi tai alueesi matkapuhelinoperaattorit tukevat eSIM-liittymiä, jotka voidaan aktivoida joko QR-koodilla tai apissa. Jos sinulla on lukitsematon iPhone, voit myös käyttää muiden matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia eSIM-liittymiä.

Matkapuhelinoperaattorit

Itävalta

T-Mobile

Kanada

Bell
Virgin

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tšekin tasavalta

T-Mobile

Saksa

Telekom
Vodafone

Unkari

Magyar Telekom

Intia

Airtel
Reliance Jio

Espanja

Vodafone Spain*

Iso-Britannia

EE

Yhdysvallat

AT&T*
T-Mobile USA*
Verizon Wireless*

Kansainväliset palveluntarjoajat

* Tulossa myöhemmin tänä vuonna.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.