Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttäminen verkossa iCloud.comissa

Opi, miten voit luoda uusia dokumentteja iCloud-comissa, muokata iCloud Driveen tallennettuja tiedostoja ja paljon muuta. Kun olet valmis jakamaan työsi, voit tehdä yhteistyötä muiden kanssa tai ladata kopion tai lähettää sen sähköpostina.

Uuden dokumentin, taulukon tai esityksen luominen

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Pagesia, Numbersia tai Keynotea riippuen siitä, mitä haluat luoda.
  3. Klikkaa Lisää-painiketta, valitse malli tai teema ja klikkaa Valitse.

Avaa tiedosto iCloud Driveltä

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Pagesia, Numbersia tai Keynotea.
  3. Kaksoisklikkaa tiedostoa, jonka haluat avata.*

Lue lisätietoja iCloud Drivestä.

Tiedoston lähettäminen ja muokkaaminen Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Pagesia, Numbersia tai Keynotea riippuen siitä, millaisen tiedoston haluat avata.
  3. Klikkaa lähetyspainiketta, valitse tiedosto ja klikkaa sitten Valitse.

Tiedoston jakaminen iCloud.comista

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Numbersia, Pagesia tai Keynotea.
  3. Kaksoisklikkaa tiedostoa.
  4. Valitse, miten haluat jakaa tiedostosi:
    • Kutsu muita tekemään kanssasi yhteistyötä.
    • Lataa kopio: Klikkaa työkalupainiketta, klikkaa Lataa kopio ja valitse sitten muoto.
    • Lähetä kopio sähköpostina iCloud Maililla: Klikkaa työkalupainiketta, klikkaa Lähetä kopio, valitse muoto ja klikkaa sitten Sähköposti.

Lisätietoja

* Jos tiedosto on himmennetty, kun yrität valita sen, tiedostoa ei tueta. Tarkista tiedostorajoitukset dokumenteille, taulukoille ja esityksille iCloud.comissa.