Ilmakuvanäytönsäästäjät Apple TV:lle

Nauti ympäri maailmaa, veden alla ja jopa avaruudessa kuvatuista henkeäsalpaavista videoista. Saat sijaintitiedot helposti napauttamalla ja voit vaihtaa toiseen ilmakuvaan pyyhkäisemällä – kaikki Apple TV:ssäsi.

Apple TV:n ilmakuvanäytönsäästäjä, jossa näkyy afrikanmerikarhuja.

Ilmakuvanäytönsäästäjän käynnistäminen

Apple TV näyttää näytönsäästäjän, kun se on ollut käyttämättä tietyn minuuttimäärän. Voit käynnistää näytönsäästäjän milloin tahansa. Siirry vain Apple TV:n Koti-näytön vasempaan yläkulmaan ja paina Apple TV Remoten Menu-painiketta.

Jos haluat muuttaa sitä, minkä ajan kuluttua näytönsäästäjä käynnistyy, avaa Asetukset > Yleinen > Näytönsäästäjä ja valitse Käynnistysajankohta.

Ilmakuvanäytönsäästäjät eivät ole saatavilla Apple TV:n 2. tai 3. sukupolvella.

Katso, missä ilmakuva on kuvattu

Mietitkö joskus, missä katsomasi ilmakuvanäytönsäästäjä on kuvattu? Kun ilmakuvanäytönsäästäjä on näytöllä, napauta vain Apple TV Remotesi Touch-pintaa.

Vaihtaminen toiseen sijaintiin

Et voi valita tiettyä ilmakuvanäytönsäästäjää näytettäväksi Apple TV:lläsi, mutta voit valita teeman. Siirry Asetuksiin > Yleiset > Näytönsäästäjä > Teemat. Pyyhkäise ja valitse teema näytettäväksi tai kätkettäväksi, kun ilmakuvanäytönsäästäjä on käytössä.

Vaihda ilmakuvien sijaintien välillä pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle Apple TV -kaukosäätimen Touch-pinnalla, kun ilmakuvanäytönsäästäjä on näkyvissä.

Lisätietoja

• Jos kuuntelet musiikkia Apple TV:lläsi, kun ilmakuva on näytöllä, napauta Touch-pinnan oikeaa tai vasenta laitaa. Näin voit toistaa seuraavan tai edellisen kappaleen.
  • Voit määrittää, miten usein uusia ilmakuvia ladataan. Siirry Asetuksiin > Yleiset > Näytönsäästäjä ja valitse Uuden videon lataus, kun haluat muuttaa asetuksia.

Ladattavissa olevien ilmakuvien määrä riippuu siitä, paljonko Apple TV:ssäsi on tallennustilaa. Voit hallita Apple TV:n tallennustilaa kohdassa Asetukset > Yleinen > Hallitse tallennustilaa.