Ilmakuvanäytönsäästäjät Apple TV:lle

Nauti henkeäsalpaavista ilmakuvista, jotka on otettu ympäri maailmaa ja avaruudesta. Saat sijaintitiedot helpolla napautuksella ja voit vaihtaa toiseen ilmakuvaan pyyhkäisemällä – kaikki Apple TV:ssäsi.

Ilmakuvanäytönsäästäjän käynnistäminen

Apple TV näyttää näytönsäästäjän, kun se on ollut käyttämättä tietyn minuuttimäärän. Voit käynnistää näytönsäästäjän milloin tahansa. Siirry vain Apple TV:n Koti-näytön vasempaan yläkulmaan ja paina Apple TV Remotesi Menu-painiketta.

Jos haluat muuttaa sitä, minkä ajan kuluttua näytönsäästäjä käynnistyy, avaa Asetukset > Yleinen > Näytönsäästäjä ja valitse Aloita jälkeen.

Ilmakuvanäytönsäästäjät eivät ole saatavilla Apple TV:n 2. tai 3. sukupolvella.

Katso, missä ilmakuva on kuvattu

Mietitkö joskus, missä kaupungissa tai sijainnissa katsomasi ilmakuvanäytönsäästäjä on kuvattu? tvOS 12:n avulla voit nähdä ilmakuvan sijainnin.

Kun ilmakuva on näytöllä, napauta vain Apple TV Remotesi Touch-pintaa.

Toiseen ilmakuvanäytönsäästäjään vaihtaminen

Kun ilmakuva on näytöllä, voit vaihtaa sijaintien välillä Apple TV:ssäsi. Pyyhkäise vain oikealle tai vasemmalle Apple TV Remotesi Touch-pinnalla.

Jos kuuntelet musiikkia Apple TV:lläsi, kun ilmakuva on näytöllä, napauta Touch-pinnan oikeaa tai vasenta laitaa toistaaksesi seuraavan tai edellisen kappaleen.

Et voi valita tiettyä ilmakuvaa Apple TV:ssäsi. Voit kuitenkin määrittää, miten usein uusia ilmakuvia ladataan. Avaa vain Asetukset > Yleinen > Näytönsäästäjä ja valitse Lataa uusi video.

Ladattavissa olevien ilmakuvien määrä riippuu siitä, paljonko Apple TV:ssäsi on tallennustilaa. Voit hallinnoida Apple TV:n tallennustilaa kohdassa Asetukset > Yleinen > Hallinnoi tallennustilaa.