Jakaminen Facebookiin macOS:n iMoviesta

Voit jakaa elokuvan Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennusvälineeseen videotiedostona ja lähettää sitten videotiedoston Facebookiin.

Koska Facebook on päivittänyt jakotoimintonsa toimintatapaa, macOS:n iMoviesta ei enää voi jakaa suoraan Facebookiin. Tallenna elokuva, projekti tai leike videotiedostona, jonka voit julkaista Facebookissa. Voit tehdä tämän Valmistele Facebookille -toiminnolla. Tämän jälkeen voit lähettää tallentamasi videotiedoston Facebookiin selaimella.

1. Valitse työkalupalkista Projektit ja valitse sitten elokuva.
  2. Klikkaa työkalupalkista Jakopainike ja valitse sitten Valmistele Facebookille.
  3. Määritä näyttöön avautuvassa valintaikkunassa nimi, kuvaus ja muut tiedot.
    • Jos haluat määrittää jaetun elokuvan nimen, klikkaa nimeä ylhäällä ja kirjoita sitten uusi nimi.
    • Jos haluat määrittää jaetun elokuvan kuvauksen, klikkaa Kuvaus-kenttää ja kirjoita sitten uusi kuvaus.
    • Jos haluat määrittää jaetun elokuvan tunnisteet, klikkaa Tunnisteet-kenttää ja anna sitten haluamasi tunnisteet pilkuin eroteltuina.
    • Jos haluat vaihtaa jaetun elokuvan tarkkuutta, klikkaa Tarkkuus-ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten haluamasi tarkkuusasetus.
  4. Klikkaa Seuraava ja tallenna sitten tiedosto Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennusvälineeseen.
  5. Kirjaudu Facebook-tilillesi Safarilla tai jollain muulla selaimella ja lähetä sitten video.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.