Jos iTunes havaitsee yhteensopimattomia Bluetooth-ohjelmistoja tietokoneessasi

Jotkin vanhemmat Bluetooth-ohjelmistot eivät ole yhteensopivia iTunesin Windows-version kanssa.

Jos sinulla on vanhempi Bluetooth-ohjelmisto, saatat nähdä varoitusviestin, jonka mukaan iTunes on havainnut yhteensopimattoman Bluetooth-ohjelmiston tietokoneessasi eikä ehkä toimi oikein. Jos et poista ristiriitaa aiheuttavaa ohjelmistoa, iTunes ei avaudu tai toimi oikein.

Tarkista ja poista ristiriitaa aiheuttava Bluetooth-ohjelmisto seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Lataa Windowsin Autoruns Microsoftin sivustolta.

2. Etsi tietokoneeltasi Autoruns.zip ja avaa pakattu kansio.

3. Kun olet tutustunut sisältöön ja lisenssisopimukseen, vedä Autoruns.exe työpöydälle.

4. Avaa Autoruns.exe.

5. Klikkaa sisäänkirjautumisvälilehteä.

6. Valitse Valinnat-valikosta Kätke Microsoft-merkinnät.

7. Etsi Kuvan polku -sarakkeesta bttray.exe.

8. Jos tietokoneessa on bttray.exe-ohjelmisto, ota yhteyttä Bluetooth-lisälaitteesi valmistajaan ja selvitä, onko ohjelmisto tarpeellinen tietokoneessasi. Jos ohjelmisto ei ole tarpeellinen, pyydä apua sen poistamiseen.

• Jos bttray.exe on tarpeellinen, etsi BtITunesPlugin.exe samalta polulta kuin bttray.exe ja muuta sen nimeksi Old_BtITunesPlugin.exe.

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Bluetooth-lisälaitteesi valmistajaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.