Jos iTunes havaitsee yhteensopimattomia Bluetooth-ohjelmistoja tietokoneessasi

Jotkin vanhemmat Bluetooth-ohjelmistot eivät ole yhteensopivia iTunesin Windows-version kanssa.

Jos sinulla on vanhempi Bluetooth-ohjelmisto, saatat nähdä varoitusviestin, jonka mukaan iTunes on havainnut yhteensopimattoman Bluetooth-ohjelmiston tietokoneessasi eikä ehkä toimi oikein. Jos et poista ristiriitaa aiheuttavaa ohjelmistoa, iTunes ei avaudu tai toimi oikein.

Tarkista ja poista ristiriitaa aiheuttava Bluetooth-ohjelmisto seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Lataa Windowsin Autoruns Microsoftin sivustolta.
  2. Etsi tietokoneeltasi Autoruns.zip ja avaa pakattu kansio.
  3. Kun olet tutustunut sisältöön ja lisenssisopimukseen, vedä Autoruns.exe työpöydälle.
  4. Avaa Autoruns.exe.
  5. Klikkaa sisäänkirjautumisvälilehteä.
  6. Valitse Valinnat-valikosta Kätke Microsoft-merkinnät.
  7. Etsi Kuvan polku -sarakkeesta bttray.exe.
  8. Jos tietokoneessa on bttray.exe-ohjelmisto, ota yhteyttä Bluetooth-lisälaitteesi valmistajaan ja selvitä, onko ohjelmisto tarpeellinen tietokoneessasi. Jos ohjelmisto ei ole tarpeellinen, pyydä apua sen poistamiseen.
    Jos bttray.exe on tarpeellinen, etsi BtITunesPlugin.exe samalta polulta kuin bttray.exe ja muuta sen nimeksi Old_BtITunesPlugin.exe

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Bluetooth-lisälaitteesi valmistajaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.