iMac Pron päivittäminen yhteensopivuuden parantamiseksi Boot Campin kanssa

Jos suoritat Boot Campin iMac Prossa, asenna Boot Campin iMac Pro -päivitys Windowsin Apple Software Updatella.

Boot Campin iMac Pro -päivitys parantaa iMac Pron yhteensopivuutta Applen hiirten, näppäimistöjen ja ohjauslevyjen kanssa, kun Windows 10:tä käytetään Boot Campilla.

Tämän lisäksi Boot Campin iMac Pro -päivitys korjaa seuraavat macOS High Sierra 10.13.6:ta käyttävien iMac Pro -tietokoneiden ongelmat:

• Windowsista Applen ilmaisinalueen kautta macOS:ään siirryttäessä ilmenee ongelmia.
  • Applen ohjauspaneeli ei käynnisty Applen ilmaisinalueelta.
  • Kirkkauden, äänenvoimakkuuden ja median toiston muokatut näppäimet eivät toimi.
  • Ilmaisimia puuttuu Bluetooth-laitteiden välille laiteparia muodostettaessa.

Käynnistä iMac Pro Windowsissa ja asenna sitten Boot Campin iMac Pro -päivitys ja muut saatavilla olevat päivitykset Apple Software Updatella.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.