Kuuntele äänikirjoja Apple Booksilla

Voit käyttää Apple Booksia ostaaksesi ja kuunnellaksesi äänikirjoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

iPad ja iPhone, joissa näkyy Apple Booksin Äänikirjat-välilehti

Osta ja lataa äänikirjoja

iPhone, jossa näkyy Selaa-välilehti

Voit selata äänikirjoja avaamalla Apple Books -appin ja napauttamalla Äänikirjat Äänikirjat-välilehteä näytön alareunassa. Tutustu uusiin, esittelyssä oleviin ja suosittuihin äänikirjoihin tai napauta Selaa-painiketta näytön yläreunassa nähdäksesi kaikki genret ja kirjakaupan osiot. Napauta Suuret kertojat selataksesi kirjoja, joissa on lempikertojasi, julkkiskertojia tai useiden näyttelijöiden esittämä versio. Voit myös napauttaa Hae Hae-välilehteä näytön alareunassa löytääksesi tiettyjä äänikirjoja.

Kun löydät äänikirjan, josta olet kiinnostunut, voit kuunnella siitä näytteen. Napauta äänikirjaa ja sitten Esikatselu-painiketta.

Voit ostaa äänikirjan napauttamalla sitä ja valitsemalla Osta. Voit nähdä kaikki äänikirjasi napauttamalla Kirjasto Kirjasto-välilehteä. Lue lisätietoja kirjastosi hallitsemisesta.

Kuuntele äänikirjoja

iPhone, jossa näkyy Toistetaan parhaillaan

Napauta Books-appissa Kirjasto Kirjasto-välilehteä ja sitten äänikirjaa, jota haluat kuunnella. Voit hallita äänenvoimakkuutta, keskeyttää äänikirjan toiston tai selata eteenpäin nykyisessä kappaleessa. Napauta Eteenpäin 15 sekuntia -painiketta siirtyäksesi eteenpäin 15 sekuntia tai Taaksepäin 15 sekuntia -painiketta siirtyäksesi taaksepäin. Napauta Toistonopeus 1x -painiketta muuttaaksesi toistonopeutta. Voit vaihtaa kappaleita napauttamalla Sisällysluettelo-painiketta oikeassa yläreunassa ja valitsemalla kappale, jota haluat kuunnella.

Jos haluat, että äänikirjan toisto päättyy tietyn ajan kuluttua, napauta Uni-painiketta asettaaksesi uniajastimen.

Jos haluat toistaa äänikirjan eri kaiuttimesta, napauta AirPlay-painiketta. Lue lisätietoja AirPlay-äänen käyttämisestä.

Jotta voit kuunnella äänikirjaa, sinun on ladattava se laitteellesi. Lue lisää siitä, miten voit ladata aiemmat ostokset uudelleen.

Tutustu uusiin kuuntelutapoihin

• Käytä Siriä toistamaan äänikirjoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Toista äänikirjoja, kun ajat CarPlaylla.
  • Macilla tai Windows-tietokoneella voit myös käyttää iTunesia ostaaksesi ja kuunnellaksesi äänikirjoja.
  • Jotkin äänikirjat myydään PDF-liitteiden kanssa, joita kutsutaan digitaalisiksi kirjasiksi. Jos haluat nähdä lataamasi äänikirjan PDF-tiedoston, avaa iTunes ja valitse Äänikirjat. Klikkaa Ostetut ja kaksoisklikkaa sitten digitaalista kirjasta.