Kuuntele äänikirjoja Apple Booksilla

Voit käyttää Apple Booksia ostaaksesi ja kuunnellaksesi äänikirjoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

iPad ja iPhone, joissa näkyy Apple Booksin Äänikirjat-välilehti

Osta ja lataa äänikirjoja

iPhone, jossa näkyy Selaa-välilehti

Voit selata äänikirjoja avaamalla Apple Books -apin ja napauttamalla Äänikirjat Äänikirjat-välilehteä näytön alareunassa. Tutustu uusiin, esittelyssä oleviin ja suosittuihin äänikirjoihin tai napauta Selaa-painike näytön yläreunassa nähdäksesi kaikki genret ja kirjakaupan osiot. Napauta Suuret kertojat selataksesi kirjoja, joissa on lempikertojasi, julkkiskertojia tai useiden näyttelijöiden esittämä versio. Voit myös napauttaa Hae Hae-välilehteä näytön alareunassa löytääksesi tiettyjä äänikirjoja.

Kun löydät äänikirjan, josta olet kiinnostunut, voit kuunnella siitä näytteen. Napauta äänikirjaa ja sitten Esikatselu-painike.

Voit ostaa äänikirjan napauttamalla sitä ja valitsemalla Osta. Voit nähdä kaikki äänikirjasi napauttamalla Kirjasto Kirjasto-välilehteä. Lue lisätietoja kirjastosi hallitsemisesta

Macilla tai Windows-tietokoneella voit ostaa äänikirjoja iTunesilla.

Jos ostit äänikirjan muualta kuin Book Storesta, voit etsiä ja ladata äänikirjan uudelleen aiemmista ostoista.

Kuuntele äänikirjoja

iPhone, jossa näkyy Toistossa nyt

Napauta Kirjat-apissa Kirjasto Kirjasto-välilehteä ja sitten äänikirjaa, jota haluat kuunnella. Voit hallita äänenvoimakkuutta, keskeyttää äänikirjan toiston tai selata eteenpäin nykyisessä kappaleessa. Napauta Eteenpäin 15 sekuntia -painike siirtyäksesi eteenpäin 15 sekuntia tai Taaksepäin 15 sekuntia -painike siirtyäksesi taaksepäin. Napauta Toistonopeus 1x -painike muuttaaksesi toistonopeutta. Voit vaihtaa kappaleita napauttamalla Sisällysluettelo-painike oikeassa yläreunassa ja valitsemalla kappaleen, jota haluat kuunnella.

Jos haluat, että äänikirjan toisto päättyy tietyn ajan kuluttua, napauta Uni-painike asettaaksesi uniajastimen.

Jos haluat toistaa äänikirjan eri kaiuttimesta, napauta AirPlay-painike. Lue lisätietoja AirPlay-äänen käyttämisestä.

Äänikirjan kuuntelu edellyttää, että lataat sen laitteeseesi. Lue lisää siitä, miten voit ladata aiemmat ostokset uudelleen.

Macilla tai Windows-tietokoneella voit kuunnella äänikirjoja iTunesilla.

Tutustu uusiin kuuntelutapoihin

• Käytä Siriä toistamaan äänikirjoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Toista äänikirjoja ajaessasi CarPlaylla.
  • Jotkin äänikirjat myydään PDF-liitteiden kanssa, joita kutsutaan digitaalisiksi kirjasiksi. Voit katsoa ostamasi äänikirjan PDF-liitteen avaamalla iTunesin Macilla tai Windows-tietokoneella ja valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta Äänikirjat. Klikkaa Äänikirjojen soittolistat -kohdassa Ostetut ja kaksoisklikkaa sitten digitaalista kirjasta.