Äänikirjojen kuunteleminen Apple Booksilla

Katso, miten voit ostaa ja ladata äänikirjoja ja hallita äänen toistoa.

Mac, jossa näkyvät esiteltävät äänikirjat Audiobook Storessa, ja iPhone, jossa näkyvät Audiobook Storen osiot, kuten uudet ja suositut äänikirjat.

Äänikirjojen etsiminen ja ostaminen

Audiobook Storessa voit ostaa äänikirjoja ja kuunnella näytteitä.

Et ehkä pysty ostamaan äänikirjoja maassasi tai alueellasi. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Äänikirjojen etsiminen ja ostaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit selata äänikirjoja avaamalla Apple Books -apin ja napauttamalla Äänikirjat-välilehteä näytön alareunassa. Tutustu uusiin ja esittelyssä oleviin äänikirjoihin tai napauta osioiden selauspainiketta  näytön yläreunassa nähdäksesi kaikki genret ja Book Storen osiot. Napauta Suuret kertojat, kun haluat selata kirjoja, joissa on lempikertojasi, julkkiskertojia tai useiden näyttelijöiden esittämä versio. Tai napauta Hae-välilehteä näytön alareunassa, kun haluat löytää tiettyjä äänikirjoja.

Kun löydät äänikirjan, josta olet kiinnostunut, voit kuunnella siitä näytteen. Napauta äänikirjaa ja sitten  ESIKATSELU. Voit ostaa äänikirjan napauttamalla sen hintaa.

Jos ostit äänikirjan muualta kuin Book Storesta, voit etsiä ja ladata äänikirjan uudelleen aiemmista ostoista.

Äänikirjojen etsiminen ja ostaminen Macilla

Avaa Apple Books -appi ja klikkaa näytön yläreunasta Audiobook Store. Voit etsiä äänikirjaa selaamalla, kun klikkaat Esittelyssä, Top-listat, Luokat tai Suosikkikirjailijat. Voit etsiä tiettyä äänikirjaa käyttämällä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää.

Voit kuunnella näytteen äänikirjasta kaksoisklikkaamalla kirjaa, jolloin sen tietosivu aukeaa. Klikkaa Esikatselu kirjan hinnan alta. Voit ostaa äänikirjan klikkaamalla sen hintaa.

Äänikirjojen kuunteleminen

Jotta voit kuunnella äänikirjaa, sinun on ensin ladattava se laitteellesi. Toimi seuraavasti:

Äänikirjojen lataaminen iPhonelle, iPadille tai iPod touchille

1. Napauta Kirjat-apissa Luettavana ja sitten profiilikuvakettasi.
  2. Napauta Omat ostot -kohdassa Äänikirjat ja sitten Kaikki äänikirjat.
  3. Hae äänikirja, jonka haluat ladata, ja napauta sitten Lataa-painiketta .

Äänikirjojen lataaminen Macilla

1. Avaa Kirjat-appi.
  2. Klikkaa ikkunan yläreunassa Audiobook Store.
  3. Klikkaa Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
  4. Etsi haluamasi äänikirja ja klikkaa yläkulmassa olevaa latauspainiketta .

Äänikirjojen kuunteleminen Apple Watchilla

Käytä kellosi Äänikirjat-appia äänikirjojen toistamiseen tai toista äänikirjoja, jotka synkronoit iPhonestasi.Tutustu tarkemmin.

Äänen toistamisen hallinta

Toistosäätimet tulevat iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa näkyviin, kun toistat äänikirjaa. Macilla toistosäätimet sijaitsevat sivupalkin alaosassa.

iPhone, jossa toistetaan John Grishamin äänikirjaa. Toistosäätimet ovat kirjan kansikuvan alapuolella.

Kelaus eteen- tai taaksepäin

Napauta tai klikkaa Eteenpäin 15 sekuntia -painiketta  tai Taaksepäin 15 sekuntia -painiketta .

Lukujen vaihtaminen

Voit vaihtaa lukujen välillä napauttamalla tai klikkaamalla sisällysluettelopainiketta  ja valitsemalla sitten luku, jonka haluat.

Toistonopeuden säätäminen

Voit toistaa äänikirjaa nopeammin tai hitaammin iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla napauttamalla toiston nopeuspainiketta . Klikkaa Macissa Säätimet > Toistonopeus.

Uniajastimen säätäminen

Jos haluat, että äänikirjan toisto päättyy tietyn ajan kuluttua, aseta uniajastin.Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa unipainiketta . Klikkaa Macissa Säätimet > Uniajastin näytön yläreunassa.

Toistaminen kaiuttimeen

Voit napauttaa AirPlay-painiketta  iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa ja toistaa äänikirjaa toisella kaiuttimella. Lue lisätietoja AirPlay-äänen käyttämisestä.

Digitaalisten kirjasten etsiminen

Jotkin äänikirjat myydään PDF-liitteiden kanssa, joita kutsutaan digitaalisiksi kirjasiksi. Voit löytää digitaalisia kirjasia seuraavalla tavalla:

• Avaa Kirjat-appi iOS- tai iPadOS-laitteella, napauta Kirjasto, sitten Kokoelmat ja lopuksi PDF:t.
  • Avaa Kirjat-appi Macillasi ja klikkaa PDF:t.

Tutustu uusiin kuuntelutapoihin