Takaisin omaan Maciin -toiminnosta siirtyminen

Lue lisätietoja siirtymisestä iCloud Driveen, näytönjaosta ja Apple Remote Desktopista.

Takaisin omaan Maciin -palvelu poistuu käytöstä 1.7.2019. Tiedostojen käyttöön, näytönjakoon ja etätyöpöydän käyttöön ovat käytettävissä seuraavat vaihtoehdot.

Tiedostojen käyttäminen laitteiden kesken iCloud Driven avulla

Kun laitat iCloud Driven päälle, tiedostot lähetetään automaattisesti iCloudiin, jonne ne tallennetaan turvallisesti, ja ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissa. Ota Työpöytä ja Dokumentit-kansio -vaihtoehto käyttöön iCloud Drivessa tallentaaksesi myös ne iCloudiin. Nyt voit käyttää kaikkia tiedostojasi kaikissa laitteissasi milloin tahansa.

Lue, miten voit ottaa iCloud Driven käyttöön ja lisätä työpöydällä olevat tiedostot tai pyytää apua iCloud Driven käyttöön.

Sinulla on aluksi 5 Gt maksutonta iCloud-tallennustilaa, ja voit päivittää sen milloin tahansa mistä tahansa laitteesta. iCloud Driven yksittäisten tiedostojen kokorajoitus on 50 Gt.

Toisen Macin käyttäminen näytönjaon avulla

Jos sinulla on useita Maceja, voit näytönjaon avulla käyttää yhtä Macia toisen samassa verkossa olevan Macin tarkastelemiseen ja hallitsemiseen. Tämä tarkoittaa, että voit avata, siirtää ja sulkea tiedostoja ja ikkunoita sekä käyttää appeja toisesta Macista. Lue, miten voit ottaa näytönjaon käyttöön ja käyttää sitä.

Macin käyttöönoton etähallinta Apple Remote Desktopin avulla

Jos haluat ottaa käyttöön muita etähallintatoimintoja, esimerkiksi asentaa ja määrittää appeja, auttaa etäkäyttäjiä ja luoda yksityiskohtaisia raportteja, voit ostaa Apple Remote Desktopin App Storesta. Remote Desktop mahdollistaa Mac-tietokoneiden etähallinnan kaupallisessa ympäristössä tai yritysympäristössä. Lue, miten voit käyttää Remote Desktopia.