Takaisin omaan Maciin -toiminnosta siirtyminen

Lue lisätietoja siirtymisestä iCloud Driveen, näytönjaosta ja Apple Remote Desktopista.

Takaisin omaan Maciin -palvelu poistuu käytöstä 1.7.2019. Tiedostojen käyttöön, näytönjakoon ja etätyöpöydän käyttöön ovat käytettävissä seuraavat vaihtoehdot.

Tiedostojen käyttäminen laitteiden kesken iCloud Driven avulla

Kun laitat iCloud Driven päälle, tiedostot lähetetään automaattisesti iCloudiin, jonne ne tallennetaan turvallisesti, ja ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissa. Ota Työpöytä ja Dokumentit-kansio -vaihtoehto käyttöön iCloud Drivessa tallentaaksesi myös ne iCloudiin. Nyt voit käyttää kaikkia tiedostojasi kaikissa laitteissasi milloin tahansa.

Lue, miten voit ottaa iCloud Driven käyttöön ja lisätä työpöydällä olevat tiedostot tai pyytää apua iCloud Driven käyttöön.

Sinulla on aluksi 5 Gt maksutonta iCloud-tallennustilaa, ja voit päivittää sen milloin tahansa mistä tahansa laitteesta. iCloud Driven yksittäisten tiedostojen kokorajoitus on 50 Gt.

Toisen Macin käyttäminen näytönjaon avulla

Jos sinulla on useita Maceja, voit näytönjaon avulla käyttää yhtä Macia toisen Macin tarkastelemiseen ja hallitsemiseen etänä. Tämä tarkoittaa, että voit avata, siirtää ja sulkea tiedostoja ja ikkunoita sekä käyttää ohjelmia jopa toisesta sijainnista, joten kaikki tarvittava on aina käytettävissäsi. Lue, miten voit ottaa näytönjaon käyttöön ja käyttää sitä.

Macin etähallinta Apple Remote Desktopin avulla

Jos sinulla on useita Maceja, Apple Remote Desktopilla voit myös käyttää ohjelmia ja käsitellä tiedostoja, jotka ovat toisessa Macissa, vaikka olisit toisessa sijainnissa. Jos siis haluat käyttää ohjelmaa, joka on vain toisessa Macissa, tämä on mahdollista. Lue, miten voit käyttää Apple Remote Desktopia.