Valmistautuminen Takaisin omaan Maciin -toiminnon muutoksiin

Lue lisätietoja siirtymisestä iCloud Driveen, näytönjaosta ja Apple Remote Desktopista.

Takaisin omaan Maciin -toiminto ei ole käytettävissä macOS Mojavessa. Tiedostojen käyttöön, näytönjakoon ja etätyöpöydän käyttöön ovat käytettävissä seuraavat vaihtoehdot.

Tiedostojen käyttäminen laitteiden kesken iCloud Driven avulla

Kun laitat iCloud Driven päälle, tiedostot lähetetään automaattisesti iCloudiin, jonne ne tallennetaan turvallisesti, ja ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissa. Laita iCloud Driven Työpöytä- ja Dokumentit-kansioiden valinta päälle, jos haluat tallentaa myös nämä iCloudiin. Nyt voit käyttää kaikkia tiedostojasi kaikissa laitteissasi milloin tahansa.

Lue, miten voit ottaa iCloud Driven käyttöön ja lisätä työpöydällä olevat tiedostot tai pyytää apua iCloud Driven käyttöön.

Sinulla on aluksi 5 Gt maksutonta iCloud-tallennustilaa, ja voit päivittää sen milloin tahansa mistä tahansa laitteesta. iCloud Driven yksittäisten tiedostojen kokorajoitus on 50 Gt.

Toisen Macin käyttäminen näytönjaon avulla

Jos sinulla on useita Maceja, näytönjaon avulla voit käyttää yhtä Macia toisen Macin tarkasteluun ja hallintaan etäältä. Tämä tarkoittaa, että voit avata, siirtää ja sulkea tiedostoja ja ikkunoita sekä käyttää appeja jopa toisesta sijainnista, joten kaikki tarvittava on aina käytettävissäsi. Lue, miten voit ottaa näytönjaon käyttöön ja käyttää sitä.

Macin etähallinta Apple Remote Desktopin avulla

Jos sinulla on useita Maceja, Apple Remote Desktopilla voit myös suorittaa appeja ja käsitellä tiedostoja, jotka ovat toisessa Macissa, vaikka olisit toisessa sijainnissa. Jos siis haluat käyttää appia, joka on vain toisessa Macissa, tämä on mahdollista. Lue, miten voit käyttää Apple Remote Desktopia.