Radiopuhelimen käyttäminen Apple Watchissa

Oletpa sitten ostoksilla tai yrität etsiä jotakuta ihmisjoukosta, voit ottaa muihin yhteyttä vain yhdellä napautuksella käyttämällä Radiopuhelin-appia. Lisää ystäviä ja päätä sitten, milloin haluat puhua.

Radiopuhelimen käyttäminen Apple Watchissa

Sekä ystävälläsi että sinulla on oltava Apple Watch Series 1 tai uudempi, jossa on watchOS 5.3 tai uudempi, jotta voitte käyttää Radiopuhelinta. Teidän on molempien myös otettava käyttöön FaceTime-appi Radiopuhelin-appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Ystävien lisääminen Radiopuhelin-appiin

1. Avaa Apple Watchisi Radiopuhelin-appi.

2. Selaa yhteystietoluetteloa ja lähetä kutsu napauttamalla nimeä.

3. Odota, että ystäväsi hyväksyy kutsun. Heidän yhteystietokorttinsa pysyy harmaana ja näkyy Kutsumasi kaverit -kohdassa, kunnes ystäväsi hyväksyy kutsun. Kun he hyväksyvät kutsun, heidän yhteystietokorttinsa muuttuu keltaiseksi ja ystäväsi voivat puhua välittömästi.

watchos-10-series-8-radiopuhelin-kutsu-ystava

Jos haluat poistaa ystävän, avaa Radiopuhelin-appi, pyyhkäise ystävän päällä vasemmalle ja napauta sitten Poista-painiketta . Voit myös avata Apple Watch -apin iPhonellasi ja napauttaa Radiopuhelin >Muokkaa. Napauta sitten miinuspainiketta a Poista.

Hanki apua, jos et voi lisätä ystävääsi Radiopuhelin-appiin.

Radiopuhelin-kutsun hyväksyminen

Napauta Salli aina ilmoituksessa, joka tulee näkyviin, kun joku kutsuu sinut. Jos et huomaa ilmoitusta ensimmäisellä kerralla, voit löytää sen Ilmoituskeskuksesta. Kutsut näkyvät myös Radiopuhelin-apissa.

watchos-10-series-8-radiopuhelin-ystava-haluaa-puhua-ilmoitus

Radiopuhelin-keskustelun aloittaminen

1. Avaa Apple Watchisi Radiopuhelin-appi.

2. Napauta ystävää.

3. Pidä keskustelupainiketta painettuna ja sano sitten jotakin. Jos näytöllä lukee Yhdistetään, odota, että Radiopuhelin muodostaa yhteyden. Kun Radiopuhelin on muodostanut yhteyden, ystäväsi kuulee äänesi ja voi keskustella kanssasi välittömästi.

Kunhan ystäväsi käyttää Apple Watchiaan ja Radiopuhelin on käytössä, he saavat hälytyksen, kun haluat keskustella.

Radiopuhelimen kautta keskusteleminen

1. Pidä keskustelupainiketta painettuna ja sano sitten jotakin.

2. Kun olet lopettanut, nosta sormesi painikkeelta. Ystäväsi kuulee puheesi välittömästi.

Voit muuttaa äänenvoimakkuutta pyörittämällä Digital Crownia.

Radiopuhelimen laittaminen pois päältä tai päälle

1. Avaa Radiopuhelin-appi.

2. Ota Radiopuhelin käyttöön tai poista se käytöstä. Jos joku yrittää ottaa sinuun yhteyttä, kun et ole saatavilla, saat ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko keskustella.

watchos-10-series-8-radiopuhelin-kaytosta-poistaminen

Voit myös ottaa Radiopuhelimen käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Radiopuhelin-painiketta Ohjauskeskuksesta.

Jos otat hiljaisen tilan käyttöön Ohjauskeskuksessa, voit silti kuulla ilmoitukset ja ystäväsi äänen. Jos laitat teatteritilan päälle, olet automaattisesti tavoittamattomissa Radiopuhelimessa. Älä häiritse -tila käyttää iPhonesi asetuksia, joten voit hallinnoida sitä, mitkä Radiopuhelin-hälytykset tulevat näkyviin ja milloin.

Näin saat apua

Jos iPhonesi ei ole lähellä, voit käyttää Radiopuhelinta mobiili- tai Wi-Fi-yhteydellä. Lue, miten voit käyttää Apple Watchia, kun iPhonesi ei ole lähellä.

Jos tarvitset lisäapua, etsi ongelmasi alta.

Jos Radiopuhelin-appi ei ole näkyvissä

1. FaceTime on tarpeen, jotta Radiopuhelin toimisi. Jos olet siis poistanut FaceTimen, lataa se uudelleen iPhonellesi. Avaa iPhonessa App Store, etsi FaceTime ja napauta sitten latauskuvake .

2. Varmista, että FaceTime on käytössä. Avaa Asetukset-appi, napauta FaceTime ja ota sitten FaceTime käyttöön.

3. Avaa FaceTime-ohjelma. Varmista FaceTimen asianmukainen käyttöönotto soittamalla puhelu.

4. Käynnistä Apple Watch uudelleen.

5. Käynnistä iPhone uudelleen.

Jos sinulla on FaceTime iPhonellasi, mutta et näe Radiopuhelin-appia kellossasi, olet ehkä poistanut sen. Avaa App Store Apple Watchillasi ja lataa se uudelleen.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Jos sinulla on ongelmia kutsujen lähettämisessä tai vastaanottamisessa

1. Avaa iPhonessa Asetukset-appi ja napauta FaceTime. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi. Varmista Yhteystietosi FaceTimea varten -kohdassa, että sähköpostiosoitteesi on valittuna.

2. Käynnistä Apple Watch uudelleen.

3. Käynnistä iPhone uudelleen.

4. Yritä lähettää kutsu uudelleen. Avaa Apple Watchissasi Radiopuhelin-appi, pyyhkäise vasemmalle yhteystiedon kohdalla ja napauta poistopainiketta . Napauta pluspainiketta ja valitse sama yhteystieto.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos päivitit watchOS-versioon 5.3 tai uudempaan ja kokeilit yllä olevia vaiheita, mutta tarvitset silti apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.