Soittoäänen luominen Logic Pro X- tai macOS:n GarageBand-projektista

Jaa Macissa oleva Logic Pro X- tai GarageBand-projektisi iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ja käytä sitten iOS:n GarageBandia soittoäänen vientiin ja liittämiseen.

Varmista ennen aloittamista, että olet ottanut iCloud Driven käyttöön Macissa ja iOS-laitteessa.

Projektin jakaminen

Jaa ensin Macissa oleva Logic Pro X- tai GarageBand-projektisi iOS:n GarageBandiin.

1. Avaa projekti Macissa Logic Prolla tai GarageBandilla.
  2. Jaa se iOS:n GarageBandiin:
    • Valitse GarageBandissa Jaa > Project to GarageBand for iOS (Projekti iOS:n GarageBandiin).
    • Valitse Logic Pro X:ssä File (Tiedosto) > Share (Jaa) > Project to GarageBand for iOS (Projekti iOS:n GarageBandiin).

Projektin vieminen soittoäänenä

Vie Macista jakamasi projekti iOS:n GarageBandissa soittoäänenä.

1. Avaa GarageBand iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Valitse Omat kappaleet -selaimessa Browse (Selaa) Selaa-painike, napauta Valitse ja napauta sitten Macista jakamaasi projektia.
  3. Napauta Jaa-painike ja sitten Soittoääni.
  4. Anna soittoäänelle nimi ja napauta sitten Vie. Jos soittoääni on pidempi kuin 30 sekuntia, napauta Jatka, niin GarageBand lyhentää soittoäänen automaattisesti. Voit myös palata kappaleeseen napauttamalla Kumoa, jotta voit lyhentää sen.
  5. Napauta Vie.
  6. Kun soittoäänen vienti on suoritettu, voit liittää soittoäänen.

Soittoäänen liittäminen

Kun olet vienyt projektisi soittoäänenä, voit määrittää sen normaaliksi soittoääneksi tai liittää sen yhteystietoon. Napauta Käytä ääntä ja valitse vaihtoehto:

• Jos haluat käyttää soittoääntä normaalina soittoäänenä ja korvata sillä nykyisen soittoäänen, napauta Normaali soittoääni.
  • Jos haluat käyttää soittoääntä normaalina tekstiviestiäänenä ja korvata sillä nykyisen tekstiviestiäänen, napauta Normaali tekstiviestiääni.
  • Jos haluat liittää soittoäänen johonkin yhteystietoon, napauta Liitä yhteystietoon ja valitse sitten yhteystieto.
  • Jos haluat palata Omat kappaleet -selaimeen soittoääntä liittämättä, napauta Valmis.