Jos äänenlaatu heikkenee, kun kuulokkeita käytetään Macin kanssa

Lopeta kaikki ohjelmat, joissa käytetään Bluetooth-kuulokkeiden sisäistä mikrofonia, ja yritä toistaa ääntä uudelleen.

Opi, miten Bluetooth-kuulokkeet muodostavat yhteyden

Jos kuuntelet musiikkia tai muuta ääntä Bluetooth-kuulokkeiden kautta ja avaat sitten ohjelman, joka käyttää Bluetooth-kuulokkeiden sisäistä mikrofonia, äänenlaatu heikkenee ja äänenvoimakkuus laskee. Saatat kuulla myös kohinaa tai poksahtelevia ääniä.

Tämä johtuu siitä, että Bluetoothilla on kaksi tilaa: yksi laadukkaan äänen kuuntelemista ja toinen sekä kuuntelemista että mikrofoniin puhumista varten. Kun Bluetooth vaihtaa toiseen tilaan, toistettavan äänen laatu laskee, kunnes mikrofoni ei enää ole käytössä.

Sulje mikrofonia käyttävät ohjelmat

Jos äänenlaatu laskee, kun käytät Bluetooth-kuulokkeita Macin kanssa, lopeta kaikki Bluetooth-kuulokkeiden mikrofonia käyttävät ohjelmat ja varmista, että Järjestelmäasetusten Ääni-ruutu ei ole auki.

Valitse kuulokkeet uudelleen

Jos äänenlaatu on edelleen heikko, yritä valita Bluetooth-kuulokkeet uudelleen:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ääni.
  2. Klikkaa Lähtö.
  3. Valitse Sisäiset kaiuttimet laitteiden luettelosta ja valitse sitten Bluetooth-kuulokkeet uudelleen.