Tietoja macOS High Sierra 10.13.6 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.6 -päivitys tuo käyttöön AirPlay 2:n monihuoneäänen tuen iTunesille sekä parantaa Macin vakautta ja suojausta. Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

iTunes 12.8:n AirPlay 2:

• Hallitse kodin äänentoistojärjestelmää ja eri puolilla taloa olevia AirPlay 2 -kaiuttimia.
  • Toista musiikkia kotonasi samanaikaisesti useilla AirPlay 2 -kaiuttimilla, jotka on synkronoitu keskenään.

Muita parannuksia ja korjauksia:

• Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää Kuvat-ohjelmaa tunnistamasta joidenkin kameroiden AVCHD-mediaa.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää Mail-ohjelmaa siirtämästä viestiä Gmailista toiselle tilille.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.