Tietoja Apple T2 Security -sirusta

Apple T2 Security -siru nostaa Macin integroinnin ja suojauksen uudelle tasolle.

Apple T2 Security -siru on Applen toisen sukupolven Mac-siru. T2-sirun myötä useita muista Mac-tietokoneista löytyviä ohjaimia, kuten järjestelmänhallintayksikkö, kuvaprosessori, ääniohjain ja SSD-ohjain, on suunniteltu uudelleen ja integroitu, mikä tuo Maciin uusia toimintoja.

T2-siru muun muassa mahdollistaa ennennäkemättömän suojauksen lisäämällä Secure Enclave -lisäprosessorin, joka suojaa Touch ID -tietoja ja luo pohjan uudelle salatulle tallennukselle sekä suojatulle käynnistykselle. Lisäksi T2-sirun kuvaprosessori mahdollistaa edistyksellisen sävyntoiston, parannetun valotuksen säädön sekä kasvojentunnistukseen perustuvan automaattivalotuksen ja automaattisen valkotasapainon yhdessä FaceTime HD -kameran kanssa.

Apple T2 Security -sirun sisältävät tietokoneet

Seuraavat Mac-tietokoneet sisältävät Apple T2 Security -sirun:

Voit myös tarkistaa kohdasta Järjestelmän tiedot, onko Macissa tämä siru:

1. Paina optionäppäintä ja pidä sitä painettuna samalla, kun siirryt kohtaan Omenavalikko () > Järjestelmän tiedot.
  2. Valitse sivupalkista joko Ohjain tai iBridge käytössä olevan macOS-version mukaan.
  3. Jos näet Apple T2 -siru -kohdan oikealla, Macissasi on Apple T2 Security -siru.