Apple T2 -sirun sisältävät Mac-tietokoneet

Apple T2 -siru nostaa Macin integroinnin ja suojauksen uudelle tasolle.

Apple T2 -siru on Applen toisen sukupolven Mac-siru. Apple T2 -sirun myötä useita muista Mac-tietokoneista löytyviä ohjaimia, kuten järjestelmän­hallintayksikkö, kuvasignaaliprosessori, ääniohjain ja SSD-ohjain, on suunniteltu uudelleen ja integroitu, mikä tuo Maciin uusia toimintoja.

Apple T2 -siru muun muassa mahdollistaa ennennäkemättömän suojauksen lisäämällä Secure Enclave -lisäprosessorin, joka luo pohjan uudelle salatulle tallennukselle ja suojatulle käynnistykselle. Lisäksi sirun kuvasignaali­prosessori mahdollistaa edistyksellisen sävyntoiston, parannetun valotuksen säädön sekä kasvojen­tunnistukseen perustuvan automaatti­valotuksen ja automaattisen valko­tasapainon yhdessä FaceTime HD -kameran kanssa.

Seuraavat Mac-tietokoneet sisältävät Apple T2 -sirun:

Voit myös tarkistaa kohdasta Järjestelmän tiedot, onko Macissa tämä siru:

1. Paina optionäppäintä ja pidä sitä painettuna samalla, kun siirryt kohtaan Omenavalikko () > Järjestelmän tiedot.
  2. Valitse sivupalkista joko Ohjain tai iBridge riippuen käytössäsi olevasta macOS-versiosta.
  3. Jos näet kohdan ”Apple T2 -siru” oikealla, Macissasi on Apple T2 -siru.