Mac-mallit, joissa on Apple T2 Security -siru

Lue, mitkä Mac-tietokoneet sisältävät Apple T2 Security -sirun.

Apple T2 Security -siru on Applen toisen sukupolven Mac-siru. T2-siru tuo Maciin uusia ominaisuuksia, kuten salattu tallennustila ja suojattu käynnistys, parannettu kuvasignaalinkäsittely ja Touch ID -tietojen suojaus. Lisätietoja laitteiston suojauksesta Apple-laitteissa.

Apple T2 Security -sirun sisältävät tietokoneet

Seuraavat Mac-tietokoneet sisältävät Apple T2 Security -sirun:

• iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, 2020)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (2019)
  • Mac Pro (teline, 2019)
  • Mac mini (2018)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2020)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2019)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2018)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2020, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2020, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (16-tuumainen, 2019)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2019)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2018)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2018, neljä Thunderbolt 3 -porttia)

Voit myös tarkistaa kohdasta Järjestelmän tiedot, onko Macissa tämä siru:

1. Paina optionäppäintä ja pidä sitä painettuna samalla, kun siirryt kohtaan Omenavalikko () > Järjestelmän tiedot.
  2. Valitse sivupalkista joko Ohjain tai iBridge käytössä olevan macOS-version mukaan.
  3. Jos näet Apple T2 -siru -kohdan oikealla, Macissasi on Apple T2 Security -siru.