USB-lisävarusteiden käyttäminen iOS 11.4.1 -laitteiden ja uudempien kanssa

Sinun pitää ehkä avata pääsykoodilla suojatun iPhonen, iPadin tai iPod touchin lukitus, jos haluat yhdistää sen Maciin, Windows-tietokoneeseen tai USB-lisävarusteeseen.

Jos käytät USB-lisävarusteita iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa tai jos yhdistät laitteesi Maciin tai Windows-tietokoneeseen, iOS 11.4.1:stä lähtien sinun pitää ehkä avata laitteen lukitus, jotta se tunnistaa lisävarusteen ja jotta voit käyttää sitä. Lisävaruste pysyy sitten yhdistettynä, vaikka laite lukitaan myöhemmin.

Jos et ensin avaa salasanalla suojatun iOS-laitteen lukitusta – tai jos et ole avannut lukitusta ja yhdistänyt laitetta USB-lisävarusteeseen kuluneen tunnin aikana – iOS-laite ei kommunikoi lisävarusteen tai tietokoneen kanssa, ja joissain tapauksissa se ei ehkä lataudu. Saatat myös nähdä ilmoituksen, jossa pyydetään avaamaan laitteen lukitus, jotta voit käyttää lisävarusteita.

Jos USB-lisävarustetta ei tunnisteta laitteen lukituksen avaamisen jälkeenkään, irrota laite lisävarusteesta, avaa laitteen lukitus ja yhdistä lisävaruste sitten uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch latautuu normaalisti, kun se liitetään USB-virtalähteeseen.

USB-lisävarusteiden käytön salliminen

Voit sallia iOS-laitteesi aina käyttää USB-lisävarusteita, jos esimerkiksi käytät avustavaa USB-laitetta pääsykoodin antamiseen lukitussa iPhonessa. Jotkut avustavat laitteet ottavat automaattisesti käyttöön asetuksen, joka sallii USB-laitteet, kun ne yhdistetään ensimmäistä kertaa.

Jos et yhdistä USB-lisävarusteisiin säännöllisesti, sinun pitää ehkä ottaa tämä asetus käyttöön manuaalisesti.

Siirry asetuksissa kohtaan Face ID ja pääsykoodi tai Touch ID ja pääsykoodi, ja ota USB-lisävarusteet käyttöön kohdassa Salli käyttö, kun lukittuna.

Kun USB-lisävarusteet-asetus on poissa käytöstä, kuten yllä olevassa kuvassa, sinun pitää ehkä avata iOS-laitteen lukitus, jos haluat yhdistää USB-lisävarusteita.

Ylläpitäjät voivat hallita USB-lisävarusteet-asetusta valvotuissa iOS-laitteissa käyttäen Apple Configuratoria tai mobiililaitteiden hallintaohjelmaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.