QR-koodin skannaaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Lue, miten voit käyttää iPhonen, iPadin tai iPod touchin sisäistä kameraa ruutukoodin (QR) skannaamiseen.

QR-koodin avulla pääset käyttämään verkkosivustoja erittäin nopeasti ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa tai muistaa verkkosivuston osoitetta. Voit käyttää iPhonen, iPadin tai iPod touchin sisäistä Kamera-appia QR-koodien skannaamiseen.

QR-koodin skannaaminen iPhonella

QR-koodin skannaaminen

1. Avaa Kamera-appi laitteesi Koti-valikosta, Ohjauskeskuksesta tai lukitulta näytöltä.
  2. Pidä laitetta niin, että QR-koodi näkyy Kamera-appin etsimessä. Laitteesi tunnistaa QR-koodin ja näyttää ilmoituksen.
  3. Avaa QR-koodiin liittyvä linkki napauttamalla ilmoitusta.