iPhonen lähettäminen Applelle korjausta varten Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Valitse maasi tai alueesi.

Pahoittelemme, että iPhonesi ei toimi kuten pitäisi.

Kun olet esittänyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset iPhonen palauttamiseen Applelle.

Ennen iPhonen lähettämistä

Noudata näitä vaiheita ennen iPhonen lähettämistä korjattavaksi tai vaihdettavaksi. Jos se ei käynnisty tai reagoi, käy läpi niin monta vaihetta kuin mahdollista:

1. Varmuuskopioi iPhone.  Noudata tämän artikkelin Ennen kuin lähetät laitteesi -kohdan ohjeita suojataksesi tietosi.
  2. Poista laite Etsi iPhoneni -toiminnosta.
  3. Lataa iPhonen akku täyteen ja katkaise laitteen virta, jos se on mahdollista.
  4. Poista iPhonesi SIM-kortti, jos laitteen käyttö edellyttää sellaista, ja säilytä sitä varmassa tallessa.  Jos iPhonen käyttö ei edellytä SIM-korttia, jäädytä liittymä ottamalla yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin.

Pakkaa iPhone käyttämällä toimitettuja pakkausmateriaaleja

1. Laita iPhone suojapussiin. Älä lähetä stereokuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä tai muita lisävarusteita.
  2. Laita suojapussi lähetyslaatikkoon.
  3. Irrota lähetyslaatikon ylin tarra. Se on kuittisi. Varmista, että lähetystarra pysyy kiinni laatikossa.
  4. Sulje laatikko mukana toimitetulla teipillä varmistaen, että puna-musta-valkoinen akkutarra on selkeästi näkyvillä laatikon ulkopinnalla.

Lähetä iPhone Applelle

1. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.
  2. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustoon ja sovi nouto tai etsi lähin toimipiste, johon voit viedä paketin.*
  3. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  4. Tarkista huoltopyyntösi tila.

* Apple ei ole vastuussa mistään kuljetuksen aikana aiheutuneista vahingoista, jos pakettia ei ole sinetöity kunnolla tai jos se toimitetaan toimitusliikkeelle huonossa kunnossa.

Korjatun tai vaihdetun iPhonen ottaminen käyttöön

1. Jos iPhonen käyttöön tarvitaan SIM-kortti, aseta SIM-kortti iPhoneen.
  2. Palauta iPhone iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.
  3. Etsi iPhoneni -toiminnon pitäisi olla päällä oletusarvoisesti, mutta voit tarkistaa asian.

© 2019 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone ja iTunes ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä palvelumerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

ILMOITUS ASIAKKAILLE KALIFORNIASSA

1. Palveluntarjoajan on annettava kirjallinen arvio korjauksesta (Kalifornian yritystoimintaa ja ammatinharjoitusta koskevien ohjesääntöjen osassa 9844 edellytettävällä tavalla). Palveluntarjoaja ei saa veloittaa työstä tai osista arviossa annettua summaa enempää ilman asiakkaan suostumusta. Palveluntarjoaja voi veloittaa kohtuullisen summan korjauksen kirjallisen arvion valmistelua varten tehdystä vian luonteen määrittämisestä, jos tästä ilmoitetaan kirjallisena. Lisätietoja saa sähkölaitteiden ja kodinkoneiden korjauksesta vastaavan viraston kuluttaja-asioista vastaavalta osastolta (Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs), joka sijaitsee osoitteessa Sacramento, CA 95814.

2. Kaliforniassa tuotteen ostaneella on oikeus saada tuotteelle huolto ja korjaus takuuaikana. Takuuaikaa laajennetaan niiden kokonaisten päivien lukumäärän verran, joiden aikana tuote ei ole ollut ostajan hallussa huoltokorjausten takia. Jos takuuaikana ilmenee vikoja, takuu ei pääty ennen kuin vika on korjattu. Takuuaikaa pidennetään myös, jos takuukorjauksia ei ole suoritettu tilanteista, jotka eivät ole ostajan hallinnassa, aiheutuneiden viiveiden takia tai jos vikoja ei ole saatu korjattua takuukorjauksella ja ostaja ilmoittaa valmistajalle tai myyjälle korjauksen epäonnistumisesta 60 päivää sen jälkeen, kun korjaus on suoritettu. Jos vikojen korjausyrityksiä on kohtuullinen määrä, ja vikaa ei ole saatu korjattua, ostaja voi palauttaa tuotteen sen vaihtamista varten tai saadakseen siitä korvauksen, jolloin kummassakin tapauksessa arvosta tehdään kohtuullinen vähennys tuotteen käytön perusteella. Ajanjakson pidentäminen ei vaikuta suojaan tai korvauksiin, joihin ostajalla on oikeus muiden lakien nojalla.