Laitoksen päivittäminen Apple Business Manageriin

Päivitä Apple Business Manageriin Applen käyttöönotto-ohjelmista, kuten laitteenrekisteröintiohjelmasta (DEP) ja volyymiosto-ohjelmasta (VPP).

Jos organisaatiosi käyttää tällä hetkellä Applen käyttöönotto-ohjelmia, kuten DEP tai VPP, voit päivittää Apple Business Manageriin.

Apple Business Managerin avulla voit ostaa sisältöä ja määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM). Apple Business Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia ja IT-ylläpitäjiä varten.

Perehdy näihin tietoihin, ennen kuin päivität Apple Business Manageriin.

Päivittäminen Apple Business Manageriin

Voit päivittää Apple Business Manageriin* kirjautumalla osoitteeseen deploy.apple.com tai business.apple.com Applen käyttöönotto-ohjelmien edustajatilin tunnistetiedoilla ja noudattamalla sitten ohjeita. Päivitysprosessi kestää vain muutaman minuutin.

Päivityksen jälkeen Apple Business Manager sisältää kaikki

• tilit
  • tilien tunnistetiedot
  • MDM-palvelimet
  • MDM-laitteet
  • palvelimien tunnukset
  • laitetilaukset
  • muut tiliisi liittyvät kohteet.

Päivityksen jälkeen voit käyttää tietojasi Apple Business Manager -portaalissa. Applen käyttöönotto-ohjelmien sivustoa ei voi käyttää päivityksen jälkeen.

* Käytä Macissa päivittämiseen Safarin versiota 11 tai uudempaa. Jos käytät Windows-tietokonetta, varmista, että käytössäsi on Microsoft Edgen versio 25.10 tai uudempi.

Toimialueen valitseminen hallittuja Apple ID:itä varten

Apple Business Manageriin päivittämisen jälkeen sinua pyydetään antamaan organisaatiosi verkkosivusto. Apple Business Manager käyttää antamaasi sivustoa hallittujen Apple ID:iden oletustoimialueena. Jos sivustosi on esimerkiksi www.mycompany.com, hallitut Apple ID:si ovat muodossa manager@mycompany.com.

Jos sivustosi toimialue ei vastaa sähköpostisi toimialuetta, sinun kannattaa ehkä antaa sähköpostisi toimialue. Apple Business Managerin ylläpitäjä voi vaihtaa oletustoimialueen päivityksen jälkeen.

VPP-ohjelman ostajien kutsuminen Apple Business Manageriin

Organisaatiollasi saattaa olla yksi tai useampia erillisiä VPP-tilejä. Jos organisaatiollasi on VPP-tilejä, sinun on kutsuttava ne vastuuhenkilöistäsi erillisinä, kun olet päivittänyt Apple Business Manageriin. Lue, miten kutsut VPP-ohjelman ostajia Apple Business Manageriin.

Apple Business Managerin roolien muutokset

Apple Business Manager tuo käyttöön joitakin muutoksia rooleihin, jotka määrität käyttäjille.

Edustajat ovat nyt Ylläpitäjiä

Applen käyttöönotto-ohjelmissa kaikkein laajimmat ylläpitäjän oikeudet olivat Edustaja-roolilla. Edustajat pystyivät hyväksymään Applen käyttöönotto-ohjelmien käyttöehdot organisaatiosi puolesta.

Apple Business Managerissa tätä kutsutaan nyt Ylläpitäjä-rooliksi. Organisaatiolla voi olla Apple Business Managerissa enintään viisi ylläpitäjää.

Ylläpitäjät ovat nyt Vastuuhenkilö-roolissa

Applen käyttöönotto-ohjelmissa Ylläpitäjä-rooleja käytettiin DEP- ja VPP-ohjelmissa. Apple Business Manageriin päivittämisen yhteydessä olemassa olevat Ylläpitäjät muutetaan Vastuuhenkilöiksi. Alla olevasta taulukosta selviää, miten Ylläpitäjä-roolit muuttuvat Vastuuhenkilö-rooleiksi:

Rooli Applen käyttöönotto-ohjelmissa

Rooli Apple Business Managerissa

DEP-ylläpitäjä

Laitehallinnan vastuuhenkilö

VPP-ylläpitäjä

Sisältöhallinnan vastuuhenkilö

Muiden ylläpitäjien luomiseen ja muokkaamiseen kykenevä ylläpitäjä

Henkilöhallinnan vastuuhenkilö

Henkilökunnan jäsen

Yksittäisellä käyttäjällä voi olla Apple Business Managerissa useita rooleja. Jos käyttäjä oli ylläpitäjä useissa ohjelmissa, hänelle määritetään Apple Business Managerissa kaikki sovellettavat roolit. Ylläpitäjä tai henkilöhallinnan vastuuhenkilö voi lisätä, poistaa tai muuttaa vastuuhenkilöiden rooleja päivityksen jälkeen.

Hallitut Apple ID:t kaikille rooleille

Kun aikaisemmat edustajat ja ylläpitäjät kirjautuvat Apple Business Manageriin ensimmäisen kerran, heidän Apple ID:nsä muunnetaan hallituiksi Apple ID:iksi. Jos heidän tileillään ei aikaisemmin ole käytetty kaksiosaista todennusta, heidän on tällöin otettava se käyttöön.

Lisätietoja

Lue ohjeet Apple Business Managerin käyttöönottoa ja käyttöä varten.