Apple Business Managerin julkaisutiedot

Lue tietoja Apple Business Manageriin tekemistämme päivityksistä ja muutoksista. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun käynnistät Apple Business Managerin, se sisältää kaikki uusimmat ominaisuudet. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Elokuu 2020

• System for Cross-domain Identity Management (SCIM) -protokollan tuki. Lue lisää
  • Laitteiden hallintaan käytettävä käyttöliittymä on päivitetty, muun muassa suodatusta ja laitteiden joukkohallintaa on parannettu.

Kesäkuu 2020

Lisätty tuki kahdelle uudelle käyttöoikeudelle AppleSeed for IT -beetatestausportaalin käyttöä varten.

Toukokuu 2020

Ylläpitäjät voivat määrittää yhteistyön niin, että jakaminen saman organisaation käyttäjien välillä hyväksytään automaattisesti.

Huhtikuu 2020

Voit nyt poistaa yhdistetyt domainit Apple Business Managerista.

Maaliskuu 2020

• Apple Business Manageriin lisätyt uudet domainit on vahvistettava, ennen kuin kyseisillä domaineilla voidaan luoda hallittuja Apple ID:itä. Lue lisää
  • Jaetun iPadin voi nyt määrittää iPadeilla Apple Business Managerissa.

Lokakuu 2019

Lisätty Microsoft Azure Active Directoryn avulla suoritettavan yhdistetyn todentamisen tuki. Lue lisätietoja

syyskuu 2019

• Käyttäjätilien hakutoiminnolla käyttäjät voivat hakea Apple Business Manager -organisaation muiden käyttäjien ja ryhmien yhteystietoja. Tähän vaaditaan iOS 13, iPadOS 13 tai macOS 10.15Lue lisätietoja
  • Voit valita, ketkä käyttäjät voivat jakaa Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostojen avulla, Muistiinpanot- ja Muistutukset-apeilla sekä muiden tiedostojen avulla iCloud Drivessa. Lue lisätietoja

Kesäkuu 2019

Apple Business Manageria voidaan nyt käyttää iPadissa.

Helmikuu 2019

• MDM-palvelimet-osio löytyy nyt Asetukset-välilehdeltä.
  • Voit nyt määrittää laitteiden oletusmäärityksen kohdassa Asetukset > Laitteen hallinta-asetukset sekä kohdassa Asetukset > MDM-palvelimet.

Syyskuu 2018

tvOS-apit ovat nyt saatavilla Apit ja kirjat -osiossa.

Toukokuu 2018

Apple Business Manager on paikka, jossa IT-ylläpitäjät voivat hallita ihmisiä, Apple-laitteita ja sisältöä. Parannetun laite- ja roolihallinnan lisäksi se sisältää Apit ja kirjat -toiminnon, joka on uusi sijaintiin perustuva lisenssien siirtojärjestelmä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.