Apple Business Managerin julkaisutiedot

Lue tietoja Apple Business Manageriin tekemistämme päivityksistä ja muutoksista. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun käynnistät Apple Business Managerin, se sisältää kaikki uusimmat ominaisuudet. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Lokakuu 2019

Lisätty Microsoft Azure Active Directoryn avulla suoritettavan yhdistetyn todentamisen tuki. Lue lisätietoja

syyskuu 2019

• Käyttäjätilien hakutoiminnolla käyttäjät voivat hakea Apple Business Manager -organisaation muiden käyttäjien ja ryhmien yhteystietoja. Tähän vaaditaan iOS 13, iPadOS 13 tai macOS 10.15Lue lisätietoja
  • Voit valita, ketkä käyttäjät voivat jakaa Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostojen avulla, Muistiinpanot- ja Muistutukset-apeilla sekä muiden tiedostojen avulla iCloud Drivessa. Lue lisätietoja

Kesäkuu 2019

Apple Business Manageria voidaan nyt käyttää iPadissa.

Helmikuu 2019

• MDM-palvelimet-osio löytyy nyt Asetukset-välilehdeltä.
  • Voit nyt määrittää laitteiden oletusmäärityksen kohdassa Asetukset > Laitteen hallinta-asetukset sekä kohdassa Asetukset > MDM-palvelimet.

Syyskuu 2018

tvOS-apit ovat nyt saatavilla Apit ja kirjat -osiossa.

Toukokuu 2018

Apple Business Manager on paikka, jossa IT-ylläpitäjät voivat hallita ihmisiä, Apple-laitteita ja sisältöä. Parannetun laite- ja roolihallinnan lisäksi se sisältää Apit ja kirjat -toiminnon, joka on uusi sijaintiin perustuva lisenssien siirtojärjestelmä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.