Apple Business Managerin julkaisutiedot

Lue tietoja Apple Business Manageriin tekemistämme päivityksistä ja muutoksista. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun käynnistät Apple Business Managerin, se sisältää kaikki uusimmat ominaisuudet. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Helmikuu 2019

• MDM-palvelimet-osio löytyy nyt Asetukset-välilehdeltä.
  • Voit nyt määrittää laitteiden oletusmäärityksen kohdassa Asetukset > Laitteen hallinta-asetukset sekä kohdassa Asetukset > MDM-palvelimet.

Syyskuu 2018

tvOS-apit ovat nyt saatavilla Apit ja kirjat -osiossa.

Toukokuu 2018

Apple Business Manager on paikka, jossa IT-ylläpitäjät voivat hallita ihmisiä, Apple-laitteita ja sisältöä. Parannetun laite- ja roolihallinnan lisäksi se sisältää Apit ja kirjat -toiminnon, joka on uusi sijaintiin perustuva lisenssien siirtojärjestelmä.