Yhteystietojen käytön rajoittaminen hallituissa laitteissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mobiililaitteiden hallinnalla (MDM) voidaan valita, mitkä apit voivat käyttää yhteystietoja.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmien ylläpitäjille.

MDM:n avulla voit hallita, mitkä apit voivat käyttää hallittuihin lähteisiin liittyviä yhteystietoja. Yhteystietoihin sovelletaan seuraavia yleisiä rajoituksia:

• Hallituista lähteistä peräisin olevat dokumentit näkyvät hallitsemattomissa kohteissa.

• Hallitsemattomista lähteistä peräisin olevat dokumentit näkyvät hallituissa kohteissa.

Nämä rajoitukset estävät hallitsemattomia appeja käyttämästä hallittujen tilien yhteystietoja ja hallittuja appeja tallentamasta yhteystietoja paikalliseen Yhteystiedot-appiin.

MDM voi poiketa näistä säännöistä yhteystietojen osalta käyttämällä seuraavia asetuksia:

• sallia hallitsemattomien appien käyttää hallittuja yhteystietoja

• sallia hallittujen appien tallentaa yhteystietoja paikalliseen Yhteystiedot-appiin.

Hallitsemattomat kohteet

• Hallitsemattomat apit

• Hallitsemattomat yhteystiedot ja sähköpostitilit

• Paikallinen tallennustila, kuten Omassa iPhonessa -kansion yhteystiedot ja muistiinpanot

Hallitut lähteet

• Hallitut apit

• Hallitut tilit

Lisäohjeet

Lue lisää rajoituksista iOS- ja iPadOS-järjestelmissä.