Jos iPhonen, iPadin tai iPod touchin salama ei toimi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit korjata salamaan liittyviä ongelmia iPhonen, iPadin tai iPod touchin Ohjauskeskuksessa tai Kamera-apissa.

Jos salama ei toimi

Voit testata LED-salamaa kokeilemalla taskulamppua Ohjauskeskuksessa:

1. Pyyhkäise minkä tahansa näytön alaosasta ylöspäin. Jos käytät iPhone X:ää tai uudempia tai iPadia, pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.
  2. Napauta Ohjauskeskuksen vasemmassa alakulmassa .

Jos LED-salama ei toimi taskulamppuna, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Asetusten tarkistaminen

Jos salama ei toimi tai menee pois päältä aina kun otat kuvan, tarkista salama-asetukset. Voit muuttaa asetuksia avaamalla Kamera-apin ja napauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa  .

Jos laitteesi on hyvin lämmin tai kylmä

Jos otat pidempää videota salaman kanssa tai käytät laitetta hyvin lämpimissä olosuhteissa, näyttöön saattaa tulla viesti, jonka mukaan salama on pois päältä. Viesti pysyy näkyvissä siihen saakka, että laite jäähtyy.

Jos laitteesi akun varaus on vähissä ja laitteesi on hyvin lämmin tai kylmä, kameran salama ja taskulamppu eivät ehkä toimi. Nämä ominaisuudet toimivat taas, kun lataat laitteesi ja kun laite on taas normaalilämpöisissä olosuhteissa.

Lisätietoja

Lue, miten voit korjata muita Kamera-appiin liittyviä ongelmia.