Lelulaatikko-äänikokoelman lataaminen GarageBandin macOS-versiota varten

Voit ladata Lelulaatikko-äänikokoelman sisältämät eläin-, liikenne- ja puheäänitehosteet lataamalla koko GarageBandin äänien kokoelman.

Varmista Lelulaatikko-äänikokoelman lataamista varten, että Mac ja GarageBand ovat internet-yhteydessä.

1. Avaa GarageBand ja valitse sitten GarageBand > Äänikirjasto > Lataa kaikki saatavilla olevat äänet.

2. Klikkaa Jatka.

3. Kun uudet äänet on ladattu, voit käyttää niitä silmukkaselaimessa. Avaa looppiselain klikkaamalla säädinpalkin Looppiselain-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Klikkaa Silmukkapaketit-ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten valikosta Lelulaatikko.