AirPlayn järjestelmävaatimukset

Ota selvää, mitkä laitteet tukevat AirPlay 2:ta ja AirPlayta.

AirPlay 2:n järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat AirPlay 2 -suoratoistoa. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa ääntä

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa videosisältöä

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

AirPlayn järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat AirPlay-suoratoistoa. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa

• iPhone, iPad tai iPod touch
  • Mac
  • iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa
  • Apple TV 4K tai Apple TV HD1

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD ja Apple TV (2. tai 3. sukupolvi)
  • Kaiuttimet, jotka on yhdistetty AirPort Expressin äänen ulostuloporttiin
  • Kaiuttimet, joiden pakkauksessa on merkintä ”Works with Apple AirPlay” (AirPlay-yhteensopiva)
  1. Voit suoratoistaa Apple TV 4K:sta ja Apple TV HD:sta AirPlaylla vain ääntä.
  2. Jos haluat toistaa ja hallita videosisältöä äly-TV:ssä Sirillä, tarvitset AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:n, joka tukee HomeKitiä. Samsungin äly-TV:t eivät tue HomeKitiä.
  3. Jotkin muun valmistajan kaiuttimet saattavat edellyttää laiteohjelmistopäivitystä tukeakseen AirPlay 2 -suoratoistoa. Lue lisätietoja valmistajan verkkosivustolta.