AirPlayn järjestelmävaatimukset

Lue, mitkä laitteet ovat yhteensopivia AirPlayn ja AirPlay 2:n kanssa.

Tietoja AirPlaysta ja AirPlay 2:sta

AirPlayn avulla voit suoratoistaa ääntä Apple-laitteesta AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen. Voit myös suoratoistaa videosisältöä ja peilata iOS-laitteen tai Macin näytön Apple TV:hen.

AirPlay 2 mahdollistaa musiikin toistamisen useista kaiuttimista koko kodissasi sekä eri sisällön toistamisen eri huoneissa. Voit myös suoratoistaa videosisältöä AirPlay 2 -yhteensopiviin äly-TV:ihin. Lisäksi voit toistaa elokuvan tai TV-ohjelman iOS-laitteen Sirillä haluamassasi huoneessa1 sekä hallita eri puolilla kotiasi toistettavaa sisältöä.

AirPlay 2:n käyttö edellyttää laitteiden päivittämistä uusimpaan ohjelmistoversioon ja AirPlay 2 -yhteensopivien kaiuttimien tai äly-TV:iden lisäämistä iOS-laitteen Koti-appiin

Lue, mitkä kaiuttimet, vastaanottimet ja äly-TV:t ovat yhteensopivia AirPlay 2:n kanssa.

AirPlay 2:n järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat äänen suoratoistamista AirPlay 2:lla. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan toistaa äänisisältöä AirPlay 2:lla

Laitteet, joista voidaan toistaa videosisältöä AirPlay 2:lla

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

AirPlayn järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat AirPlay-suoratoistoa. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa

• iPhone, iPad tai iPod touch
  • Mac
  • iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa
  • Apple TV 4K tai Apple TV HD2

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD ja Apple TV (2. tai 3. sukupolvi)
  • Kaiuttimet, jotka on yhdistetty AirPort Expressin äänen ulostuloporttiin
  • Kaiuttimet, joiden pakkauksessa on merkintä ”Works with Apple AirPlay” (AirPlay-yhteensopiva)
  1. Jos haluat toistaa ja hallita videosisältöä äly-TV:ssä Sirillä, tarvitset AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:n, joka tukee HomeKitiä. Samsungin äly-TV:t eivät tue HomeKitiä.
  2. Voit toistaa äänisisältöä AirPlaylla vain Apple TV:stä.
  3. Jotkin muun valmistajan kaiuttimet saattavat edellyttää laiteohjelmistopäivitystä tukeakseen AirPlay 2 -suoratoistoa. Lue lisätietoja valmistajan verkkosivustolta.