AirPlayn järjestelmävaatimukset

Lue, mitkä laitteet ovat yhteensopivia AirPlayn ja AirPlay 2:n kanssa.

Tietoja AirPlaysta ja AirPlay 2:sta

AirPlayn järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat AirPlay-suoratoistoa. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa

• iPhone, iPad tai iPod touch
  • Mac
  • iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa
  • Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi)

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4. sukupolvi) ja Apple TV (2. tai 3. sukupolvi)
  • Kaiuttimet, jotka on yhdistetty AirPort Expressin äänen ulostuloporttiin
  • Kaiuttimet, joiden pakkauksessa on merkintä ”Works with Apple AirPlay” (AirPlay-yhteensopiva)

AirPlay 2:n järjestelmävaatimukset

Seuraavat laitteet tukevat äänen suoratoistamista AirPlay 2:lla. Jos laitteesi vastaa alla olevia vaatimuksia, mutta et silti pysty käyttämään AirPlayta, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Laitteet, joista voidaan suoratoistaa

Laitteet, joihin voidaan suoratoistaa

AirPlay 2:n käyttö edellyttää AirPlay 2 -yhteensopivien kaiuttimien lisäämistä iOS-laitteen Koti-appiin.

* Jotkut muun valmistajan kaiuttimet saattavat edellyttää laiteohjelmistopäivitystä tukeakseen AirPlay 2 -suoratoistoa. Lue lisätietoja valmistajan verkkosivustolta.