Tietoja macOS High Sierra 10.13.5:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierran käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.5:n päivitys parantaa Macin vakautta, suorituskykyä ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivitys lisää iCloud-viestien tukea, minkä ansiosta voit tallentaa viestisi liitteineen iCloudiin ja vapauttaa tallennustilaa Macissa. Ota iCloud-viestit käyttöön valitsemalla Viestit-ohjelmassa Asetukset, klikkaamalla Tilit ja valitsemalla Ota iCloud-viestit käyttöön.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.