AirPodsien ottaminen käyttöön Macilla ja muilla Bluetooth-laitteilla

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa AirPodsit käyttöön Macilla, Android-laitteella tai muulla Bluetooth-laitteella, jotta voit esimerkiksi kuunnella musiikkia ja vastata puheluihin.

AirPodsien käyttäminen Macin kanssa

Jos olet jo ottanut AirPodsit käyttöön iPhonesi avulla ja Macisi on kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä, kuulokkeet saattavat olla jo valmiina käytettäväksi Macin kanssa. Laita AirPodsit korviisi ja klikkaa  Macin valikkorivillä. Valitse sitten AirPodsit luettelosta.

Jos AirPodsisi eivät ole valikossa , 1 muodosta AirPodseista laitepari Macisi kanssa:

1. Valitse Macin Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Bluetooth .
  2. Varmista, että Bluetooth on käytössä.
  3. Avaa latauskotelon kansi, kun AirPodsit ovat kotelossa.
  4. Pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo vilkkuu valkoisena.
  5. Valitse AirPodsit laiteluettelosta ja klikkaa sitten Yhdistä.

AirPodsien käyttäminen muulla kuin Applen laitteella

Voit käyttää AirPodseja Bluetooth-kuulokemikrofonina muilla kuin Applen laitteilla. Et voi käyttää Siriä, mutta voit kuunnella ja puhua. Jos haluat ottaa AirPodsit käyttöön Android-puhelimen tai toisen muun kuin Applen laitteen kanssa,2 noudata näitä ohjeita:

1. Valitse muussa kuin Applen laitteessa Bluetoothin asetukset ja varmista, että Bluetooth on päällä.3 Jos sinulla on Android-laite, valitse Asetukset > Yhteydet > Bluetooth.
  2. Avaa latauskotelon kansi, kun AirPodsit ovat kotelossa.
  3. Pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo välkkyy valkoisena.
  4. Kun AirPodsit näkyvät Bluetooth-laiteluettelossa, valitse ne.

1. AirPodsit voidaan ottaa automaattisesti käyttöön Macin kanssa, jossa on macOS Sierra tai uudempi.
  2. AirPodsien ominaisuuksien käyttö saattaa olla rajoitettu riippuen Bluetooth-laitteesta, johon ne on yhdistetty.
  3. Jos et löydä laitteesi Bluetooth-asetuksia, katso lisätietoja sen käyttöoppaasta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.