Tietoja iPadin latauksenhallinnasta

iOS sisältää latauksenhallinnan, jonka avulla akku pidetään kunnossa, kun iPad on liitettynä verkkovirtaan pitkään, kuten silloin, kun se on käytössä kioskissa tai myyntipisteessä tai säilytyksessä latauspisteessä.

iPad on kannettava laite, joka on suunniteltu käytettäväksi koko päivän ajan yhdellä latauksella. Joskus iPad kuitenkin liitetään verkkovirtaan pitkäksi ajaksi, kuten silloin, kun se on käytössä kioskissa tai myyntipisteessä tai säilytyksessä latauspisteessä.

iPad-akut ovat litiumioniakkuja, joita ladataan ja joiden lataus purkautuu koko niiden elinkaaren ajan. Jos ne pysyvät pitkään täyteen ladattuina, niiden kunto saattaa heikentyä.

iOS 11.3:ssa on latauksenhallinta, jonka avulla akku pidetään kunnossa. Se valvoo iPadin käyttöä tällaisissa tilanteissa ja vähentää akun enimmäisvarausta tarpeen mukaan. Akkuvirran ilmaisin näyttää akun varauksen säädetyn enimmäistason perusteella. Enimmäisvaraus palautetaan aiempaan tasoon, kun iPad ei ole enää liitettynä verkkovirtaan pitkään sen mukaan, millaiset käyttöolosuhteet ja akun kunto ovat.